11.09.2009

KrP:n kolmanneksi viimeinen harjoituspeli ennen sarjan alkua päättyi KrP:n 7-5 voittoon Trackersin kotiluolassa Iittalassa. KrP:n peli kulki paikoin mallikkaasti. Pelaajista Henri Johansson ja Veli-Matti Hynynen löysivät entistä paremmin toisensa kentältä. Kolmoskentän Jan LehmussolaJanne Viitala akseli toimi mukavasti sekä maalissa Pasi Järvinen pelasi hyvän ottelun.

Kolmannessa erässä muutama kaveri vaihtoi hieman leivontaohjeita tilanteen jälkeen, jonka johdosta molemmista joukkueista kaksi pelaajaa saivat ennenaikaisen suihkukomennuksen. Tästä seurasi salibandyssa todella harvinainen 5 minuutin 3 vs 3 tilanne.

Lauantaina KrP matkaa Turkuun testaamaan TPS:n nykyjoukkueen vireen. Viimeinen peli ennen sarjan alkua pelataan 19.9 Ilvestä vastaan.

Trackers – Nokian KrP 5-7