02.09.2009

Blast- salibandymailamerkki ja Nokian KrP ovat solmineet uuden monivuotisen varusteyhteistyösopimuksen. Yhteistyö Nokialaisen miesten liigassa sekä naisten ykkösdivisioonassa pelaavien edustusjoukkueiden sekä seuran juniorijoukkueiden kanssa alkaa tulevan kauden alusta ja on voimassa ainakin seuraavat kolme kautta. Blast on Nitron Sportsin Oy:n tuotemerkki, jonka vahvuudet ovat innovatiivisessa tuotekehityksessä, laadukkaissa tuotteissa sekä trendikkäissä designeissa. Viimeisimmät tuotekehityksen suuntaviivat näkyvät uuden 68g painavan Jaws lavan muotoilussa sekä Jaws tuoteperheen idearikkaudessa. Blastin tavoitteina on olla yksi maailman johtavista mailamerkeistä vuoteen 2012 mennessä.

Haluamme KrP;n seurayhteistyön myötä vahvistaa alueellista näkyvyyttä Tampereen talousalueella sekä nostaa liiga-joukkueella Blast merkin tunnettuutta. Kunnianhimoinen ja menestyksennälkäinen seura tuo Blastille yhteistyökumppanina jatkossa myös merkittävää näkyvyyttä koko Suomea ajatellen, sillä miesten edustusjoukkueen edesottamukset liigassa ja seuran laadukas toiminta näkyy myös kovassa imussa junioripuolella. Blastin mailayhteistyösopimus KrP;n kanssa jatkuu nyt allekirjoitetulla sopimuksella aina vuoteen 2012 saakka. ”Uskomme että KrP lunastaa sopimuskauden aikana paikkansa lajin huippuseurojen joukosta ja Blast merkkinä saa myös kansainvälistä näkyvyyttä. Maalinsylkijä Henri Johanssonin kanssa meillä on myös henkilökohtainen sopimus ja toivomme hänen lunastavan hänelle kuuluvan paikkansa maajoukkueen vakiomiehistössä.” Nitron Sportin toimitusjohtaja Petri Piironen kiteyttää ajatuksiaan.

Blast mailojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti huippupelaajien tarpeet ja jatkossa mailoja kehitetään entistä tiiviimmin yhteistyössä sopimuspelaajiemme toiveita kuunnellen. Malliston kärkipään mailoissa on ensimmäisenä maailmassa käytetty hiilikuitusekoituksia, joiden avulla keveimpien kilpamailojen paino on saatu alle 218g;n. Tähän ei muut merkit vielä pysty. Uusi Jaws II XL lapa on jo suunnittelupöydällä, joten Blast innovatiivinen uutuustulva saa jatkoa vielä kuluvan kauden aikana KrP;n Henri Johanssonin ja toisen tallipelaajamme Rickie Hyvärisen kanssa ideoidusta seuraavan sukupolven lavasta.

Sopimusneuvotteluiden jälkeen olemme saaneet vahvistusta Blastin organisaation toiminnan laatutasosta ja heidän halustaan toimia huippuseuran välinetoimittajana. Yhteistyömme tavoitteena on auttaa Blast merkkiä sen kunnianhimoisissa suunnitelmissa nousta markkinajohtajaksi jo ensimmäisen 3-vuotisen sopimuskauden loppuun mennessä. Tavaroiden toimitusvarmuus sekä roolimme tuotekehityksen veturina ovat antaneet meillä lisäpontta toimia merkin puolestapuhujana ja nähtäväksi jää miten huippukeveät mailat auttavat saavuttamaan pelilliset tavoitteemme kentällä”. ; KrP;n hallituksen puheenjohtaja Marko Salmela hehkuttaa tuntojaan sopimuksen varmistuttua.

Nitron Sports Oy on maahantuoja valmistaja Blast salibandyvarusteille sekä Powerslide tuotteiden maahantuoja.Nitron Sports Oy, Petri Piironen, puh. 050 5556501, sähköposti; info@blastfloorball.com

www.blastfloorball.com

Nitron Sports Oy Hämeentie 155 a 15 00560 Helsinki, www.nitronsports.fi