24.02.2013

Vuosi 2013 ei ole tuonut Nokian KrP:lle kovin paljon ilonaiheita, sillä KrP on joutunut seurahistoriansa pahimpaan tappiokurimukseen. Nyt saldona on viimeisestä kymmenestä ottelusta vaivainen yksi tasapelipiste, jonka lisäksi viimeiset kahdeksan peliä on pelkkiä tappioita. Tottakai tämä näkyy myös sarjataulukossa, jossa karsintaviiva on lähestynyt kierros kierrokselta. Ennen viimeisiä pelejä sarjatilanne on äärimmäisen jännittävä. KrP on tällähetkellä suoran säilyjän paikalla paremman maalieronsa johdosta, Josban kanssa tasapisteissä. OLS kärkkyy pisteen päässä ja viimeisellä kierroksella KrP:n kohtaama Ilves puolestaan kahden pisteen päässä suoran putoajan paikalla. KrP:llä on siis kaksi ottelupalloa hoitaa suoran säilyjän paikka, ilman muiden apuja. KrP:n maaliero on huomattavasti kilpailijoitaan parempi, joten tasapisteissäkin KrP pysyy sarjataulukossa ylempänä, ilman jotain käsittämätöntä romahdusta viimeisissä peleissä. Ensimmäinen paikka helpotuksen huokaukseen on siis tiistaina Raholassa Oilersia vastaan.

KrP:n viime aikojen otteita on leimannut heikot pelien alut, viimeisessä kolmessa ottelussa KrP:n verkkoon on isketty yhteensä 17 maalia heti avauserään, joten tässä ainakin yksi kohta johon täytyy saada muutos. Peleihin on kuitenkin mahtunut myös hyviä otteita, mutta kun huonot hetket ovat olleet sysimustia, niin hyvistä hetkistä ei ole paljon iloa.

Seuraa heitä:

Nokian KrP: Visa Rikala

Tehnyt nyt kahteen viime peliin maalin, joka on lähes käsittämätön suoritus siihen nähden, että edellinen liigamaali syntyi joulukuussa 2011. Pääsee paikoille ja liikkeensä avulla ikävä vastustaja. Pieni uskallus ja huolellisuus pallolliseen peliin, niin olisi valmis ottamaan suuremman roolin joukkueessa.

Oilers: Perttu Pajukoski

Maajoukkue debyyttinsä Ruotsi ottelussa Helmikuussa tehnyt Pajukoski on ollut aivan käsittämättömässä vireessä alkuvuoden aikana. Viimeksi kuukausi takaperin KrP:tä vastaan 5 maalia avauserään.

Nokian KrP – Espoon Oilers tiistaina 26.2.2013 kello 18.30 Rahola Areena

Ilmoittaudu otteluun facebookissa KrP:n peli-eventissä tästä, niin nimelläsi löytyy 2 lippua lipunmyynnissä otteluun!