08.10.2008

Perjantaina Nokian KrP jatkaa salibandyliigaa kotiottelulla Seinäjoen Peliveljiä vastaan. Peliveljet on ennakoissa asetettu mitaliehdokkaaksi ja on oiva tasonmittaus tämänhetkiselle KrP-ryhmälle. Vaivihkaa parin viime kauden aikana kovia nimiä joukkueeseensa haalineet seinäjokiset ovat synnyttäneet alueellaan hyvän salibandybuumin; kahden kotipelin yleisökeskiarvo on ollut lähemmäs tuhat katsojaa. Tämän kauden salibandyliigan pohjoisin joukkue eli siirtomarketeissa pienillä panoksilla. Ainoastaan Janne Hulmin siirto Jyväskylästä ja Sasu Hyytiän pois siirtyminen noteerattiin Salibandy-lehdessä.

Ennakkosuosikin asuun SPV on vastannut hyvin voittamalla Seinäjoen Urheilutalolla AC Hakin ja NST:n maalilla. KrP:llä on kahden pelin jälkeen tilastoissa vierastappio Espoossa ja riemukas kotivoitto JosBasta edellislauantailta.
Kesän harjoituspeleissä SPV kukisti KrP:n kahdesti. Seinäjoella SPV oli parempi lukemin 6-5 ja Ylöjärvellä KrP:n leirijakson päätteeksi roima tappio nokialaisille luvuin 3-13. Nämä pelit ovat kuitenkin historiaa ja lähes täydellä kokoonpanolla peliin pääsevä KrP pystyy haastamaan ennakkosuosikkina peliin lähtevät seinäjokelaiset tasavertaisesti. Lisäksi pehmeään mattoalustaan tottuneet vieraat voivat alussa vieroksua Areenan epätasaista ja kovaa parkettia.
Ratkaisijoiden puutteeseen SPV:n peli ei kaadu. Edelliskauden pistepörssin kuuden parhaan joukossa oli peräti kolme SPV-peluria. Kolmikko Sami Koski, Mikko Helanen ja Mikko Kohonen iski yhteensä 82 maalia, joten valkopaitojen puolustuksen on syytä olla hereillä heti alusta. Myös maalinsuulta löytyy yksi maamme parhaista salibandyvahdeista, Jarno Ihme. Puolustuspäässä suurta vastuuta kantaa Happeen monivuotinen luottopelaaja Petri Manninen.
Aamulehden kestotilaajan etu ottelulippuihin; näyttämällä kestotilaajan etukorttia Areenan lipunmyynnissä, aikuiset pääsevät sisään kolmella eurolla ja alle 15-v. ilmaiseksi. Lisäksi kaikkien katsojien kesken suoritetaan arpajaiset, jossa pääpalkintona on pienoisläppäri.