27.01.2010

KrP yrittää kaataa Classicin toistamiseen

Perjantaina 29.1.2010 kello 18.30 ottelu Nokian KrP – Classic, pelataan poikkeuksellisesti Nokian jäähallissa. Tämä onkin ainutlaatuinen tilaisuus nähdä liigasalibandya ensimmäisen kerran Nokialla.

Ottelun panoksista huolehtii kuumana käyvä playoff taistelu, jossa KrP hakee historiansa ensimmäistä playoff paikkaa ja Classic yrittää kammeta itseään sarjan kärkipaikalle, jolloin se pääsisi valitsemaan pudotuspelivastustajansa ensimmäisenä.

Myöskin syksyllä pelattu Classic – KrP luo varmasti ainakin Classicille kostomielialaa, silloin KrP voitti Classicin lähes sensaatiomaisesti 12-4, 1291 katsojan läsnäollessa Tampere Areenalla.

Tuon pelin jälkeen on voimasuhteet sikäli muuttuneet että KrP on jämähtänyt taistelemaan playoff viivan tuntumaan häviten tärkeitä kotipelejä Tampere Areenalla, viimeksi perjantaina TPS:lle 9-5. Kun taas vieraspelit ovat sujuneet huomattavasti paremmin. Toivottavasti Nokian jäähalli on parempi kotiluola KrP:lle.

Classic on pelannut myös ailahtelevasti viime aikoina. Tammikuun puolivälin SSV voittoa on seurannut 3 nihkeämpää ottelua, joista viimeksi sunnuntaina Classic voitti sarjajumbo OLS:n vasta jatkoajalla 8-7.

Nokian KrP toivoo nokialaisten urheilun ystävien aktivoitumaan ja toivottaa tervetulleeksi katsomaan pirkanmaan paikallisottelua, sillä nyt jos koskaan yleisön tuki olisi tärkeää playoff paikkaa metsästäessä.

Pelin ympärille on järjestetty myös oheistapahtumaa, mm. laikaisututka ja Blastin mailoja voi testata Blast Boy:n kulmauksessa.

Seuraa heitä:

Tommi Merto Nokian KrP

Hyvää tulokaskautta pelaava sisupussi oli viimeksi Classicia vastaan ilmiliekeissä ja teki uran ensimmäiset tehopisteet. Ei näytä ”Usain Boltilta” mutta kädet käyvät sitäkin näppärämmin.

Henri Johansson Nokian KrP

Vastaavaa lähtönopeutta ja yksilötaitoa ei löydy monelta. Oppinut KrP:ssä myös puolustamaan, josta kertoo plusmiinus tilaston +15.

Niko Juhola Classic

Nokian oma poika vihollisen leirissä.

Joona Nieminen Classic

Erittäin taitava ja juonikas sentteri, jos salibandyssa jaettaisiin kakkossyöttö jääkiekon tapaan, olisi pistepörssin kärkinimiä.

Liput: Aikuiset 10€, opiskelijat 7€, 7-15-vuotiaat 5€, lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Nokian KrP:n kesäleirille vuonna 2009 osallistuneet pääsevät ilmaiseksi otteluun sanomalla nimensä lippuluukulla.

Tästä Nokian superviikonlopun esittelysivulle.