04.12.2017

Nokian KrP:n salibandyliiga jatkuu heti itsenäisyysjuhlien jälkeen torstaina 7.12 klo 18:30 Raholassa Jyväskylän Happeeta vastaan.  Hirvilauma onkin sarjan ainoa joukkue, jota vastaan KrP ei ole vielä tällä kaudella pelannut.  Nimekkään Happeen peli takkuili sarjassa ajoittain, mutta viime peleissä joukkue on kivunnut kohti sarjan kärkeä.  KrP puolestaan eteni loka- ja marraskuun ajan sarjan puolikrouviin ilman ainoataan varsinaisen peliajan tappioita.  KrP pitää toistaiseksi liigassa kakkospaikkaa Pirkanmaan suuruuden Classicin perässä.  Luvassa siis kova taisto pisteistä.

Torstain peli on pitkän peliruuhkan toiseksi viimeinen peli.  KrP haki sunnuntaina 13-7 vierasvoiton Raumalta SalBalta ja valmennus lepuutti tässä pelissä kokeneinta pelaajakaartia.  Indiansia vastaan valmennuksella on siis käytettävissä koko laaja pelaajamateriaali. Pelikiellot ja pienet loukkaantumiset on kärsitty.

KrP teki Raumalla kauden 100:n liigamaalin ja maaleja joukkue onkin tehnyt liigassa eniten.  Vastaavasti omiin on mennyt liigassa 3. eniten maaleja ja viimeisissä viidessä pelissä keskimäärin kuusi maalia per peli.

Näin ei voi jatkua pitkässä juoksussa, vaan kevään playoffeja kohti puolustuspelaamisen on tiivistyttävä huomattavasti.  Tähän valmennus kiinnittikin huomiota jo Rauman pelin jälkeisessä ottelupalaverissa. Rohkean ja maaleja tuottava hyökkäämisen tiimellyksessä on kentällisten muistettava tasapaino myös vastustajan pallonriistojen varalle. Tervetuloa seuraamaan, onnistuuko joukkue tiivistämään puolustusta vai jatkuuko valmentajille harmaita hiuksia tuottava pelaaminen.  Onneksi se on tuonut kuitenkin ennätysmäärän pisteitä.