08.01.2010

Nokian KrP:n kotiottelut miesten salibandyliigassa jatkuvat maanantaina 11.1 Hämeenlinnan Trackers:ia vastaan. Ottelu pelataan Tampere Areenalla Kalevassa kello 18.30 alkaen. Nokian Uutiset tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn kaikille salibandyn ystäville. Lippuja ei tarvitse erikseen noutaa mistään vaan vapaa sisäänpääsy taataan kaikille paikalle saapuneille.

Kamppailu pudotuspelipaikoista miesten salibandyliigassa kiihtyy todenteolla joulutauon jälkeen. Sarja on erittäin tasainen ja sijoitukset voivat vaihtua hyvinkin nopeasti pudotuspeliviivan tuntumassa. Tauon jälkeen KrP kohtaa ensin Jyväskylän Happeen vieraskentällä ja tämän jälkeen on kotipeli maanantaina Trackers:ia vastaan. Trackers on sarjataulukossa KrP:n alapuolella neljän pisteen päässä ennen viikonlopun kamppailuja ja pisteet ovat molemmille joukkueille erittäin tärkeitä. KrP parantaisi voitolla asemaansa pudotuspeliviivan yläpuolella. Trackers majailee niukasti pudotuspeliviivan alapuolella ja ero edellä oleviin joukkueisiin on marginaalinen, mutta tässä vaiheessa pistemenetykset vaikeuttaisivat Hämeenlinnalaisten jatkourakkaa huomattavasti. Panosta ottelusta ei tule puuttumaan.

KrP ja Trackers ovat kohdanneet kertaalleen kuluvalla kaudella, jolloin KrP ratkaisi ottelun itselleen voittamalla päätöserän 4-0 ja koko ottelun 8-4. Ottelun hahmo oli KrP:n Lasse Salminen tehden 4 maalia.

Trackers-pelaajista tehokkain tällä kaudella on ollut myös Koovee:ta aikoinaan edustanut Risto Parikka 24 tehopisteellä. Lähituntumassa ovat Jussi Korhonen (myös 24 pistettä) ja Jouko Honkanen (23 pistettä). Trackers:in Pasi Halonen on ollut liigan tehokkain puolustaja 20 pisteellä. Ylivoimalla mies on tehnyt 7 maalia, toiseksi eniten liigassa, joten varsinkin miehen ylivoimapelaamista kannattaa tarkkailla.

KrP:n kokoonpano muuttui hieman tauolla, kun Jan Lehmussola siirtyi Espoon Oilers:iin. Karim Derdar puolestaan hankittiin Pirkkalan Pirkoista täydentämään KrP:n rinkiä. KrP:n joukkueesta kannattaa seurata erityisesti edellisen Trackers-ottelun ratkaissutta Lasse Salmista sekä Henri Johanssonia, joka on ollut kauden aikana loistavassa vireessä. Syyskaudella Johansson tehtaili 22+8=30 tehot 15:ssa ottelussa ja johtaa liigan maalipörssiä.