29.10.2009

Salibandyliigassa Nokian KrP vieraili keskiviikkoiltana Turussa TPS:n vieraana ja otti tärkeän voiton maalein 7-8 (2-5, 1-3, 4-0), vaikka joukkue olikin päätöserässä ahtaalla. Näin joukkue sai lohtua viime viikonlopun kahdelle tappiolle.

–Kolmannessa erässä kotijoukkue yliprässäsi koko kentällä ja meille sattui useampi virhe ja neljästi kotijoukkue iski maalin. Meiltä puuttui pari pakkia ja oli pieni riski pienellä ryhmällä pelata, toteaa päävalmentaja Mika Myllyniemi.

KrP sai hyvän alun peliin ja 14:ssa minuutissa joukkue teki kolme maalia ja maalareina olivat Veli-Matti Hynynen kahdesti ja kerran Jonne Haapasalo. Mutta maali-iloittelu jatkui kummankin joukkueen osalta avauserän loppu hetkillä. Ajassa 17.12 TPS kavensi ja kun kello näytti aikaa 18.49, oli taululla lukemat 2-5. KrP:n maalit laukoi Henri Johansson.

Toisessa erässä Johansson latoi vielä kaksi maalia lisää ja kun syötti vielä yhden osuman, oli peli-ilta loistava. Johansson johtaa pistepörssiä tehoin 14+3 ja kakkosena olevalla on koossa 13 pistettä. Henrin +/- tilasto näyttää +13. Veli-Matti Hynynen syötti kaksi maalia, joten tehot Turun illassa olivat 2+2.

Kolmas erä oli päättyä nokialaisten tuhoon, mutta onneksi aika loppui kesken ja pisteet matkasivat Nokian suuntaan.

–Tärkeä voitto ja viime viikonlopun rämpiseen katsottuna ihan hyvä peli. Nyt saatiin maalejakin aikaiseksi ja ne riittivät kahteen sarjapisteeseen. Maanantaina täytyy löytää vielä kovemmat iskut, jotta Oilers kaadetaan kotikentällä, toteaa Myllyniemi.

TPS:n maalissa lähes kaksi erää pelannut Markus Suntila torjui vain viidesti ja päästi kahdeksan maalia selän taakse. 3-8-tilanteen jälkeen maalin tullut Eero Juvonen torjui yhdeksän laukausta. KrP:n maalissa Pasi Järvinen pelasi hyvän pelin ja torjui ottelussa yhteensä 26 laukausta.Henri Johansson-Heikki Rantala-Veli-Matti Hynynen muodostivat tehokkaan ykkösketjun ottelussa. Puolustajaparina häärivät Niko NordlundRoope Hietalahti.KrP:n seuraava ottelu on ensi maanantaina Tampere Areenalla, kun Espoon Öljymiehet, eli Oilers saapuu testaamaan nokialaisten kunnon. Ottelu alkaa kello 18.30 Tampere Areenalla.