29.03.2010

Nyt on mahdollisuus yrittää Nokian KrP:n juniorijoukkueisiin ja edetä jopa liigatasolle asti realistisen tien kautta. KrP:llä ei ole 100 junioria B-ikäisissä joista yksi tai kaksi nousevat lopulta liigatasolle, vaan pyrimme pitämään rinkimme sopivan pienenä, jotta peliaikaa on mahdollista antaa mahdollisimman monelle. Peliaika on kuitenkin se mikä kehittää.

Haemme A-junioreihin muutamaa (1990-1992-syntynyttä) pelimiestä. Tulevalla kaudella pelaamme jälleen A-junioreiden 1.divisioonassa, mutta tavoite on harjoitella kuten A-junioreiden SM-sarjajoukkueet.

B-junioreihin haemme motivoituneita (1993->nuorempia), harjoitteluun kunnolla panostavia pelimiehen alkuja. A- ja B-juniorit tulevat harjoittelemaan kesän yhdessä, joten reeneissä pitäisi olla tarpeeksi väkeä jotta mielekkyys säilyy.

Hyviä näyttöpaikkoja molempiin joukkueisiin on esimerkiksi koko Huhtikuun jatkuvat höntsyvuorot: Keskiviikkoisin kello 19-20.30 Ylöjärven Liikuntakeskuksella. Tai ottaa yhteyttä suoraan valmentajaan sähköpostitse: jaakko.inha@nokian-krp.com