29.09.2013

Nokian KrP isännöi Tampereen Kooveeta tiistaina 1.10. klo 18 Raholan Liikuntakeskuksessa. Molemmat joukkueet avasivat Salibandyliigan kahdella kotitappiolla ja haluavat oikaista kurssin paikallisvastustajan kustannuksella.

Paitsi panokset myös jännitteet ottelun alla ovat huipussaan. Kaukalossa ottavat toisistaan mittaa useat entiset joukkuekaverit ja myös veljespari.

Ilveksen pudottua Salibandyliigasta useat pelaajat päätyivät joko KrP:n tai Kilpaveljien rostereihin. Lisäksi Lasse Salminen ja Miro Lehtinen vaihtoivat Kooveen punanutun näätäpaitaan Mikko Revon siirtyessä päinvastaiseen suuntaan viime kauden päätteeksi. Mielenkiintoisin pari kentällä on kuitenkin Anderssonin salibandyperheen vesojen Renen ja Nicon taistelu.

Viime kaudella joukkueet tasasivat voitot keskinäisissä kohtaamisissa ja päätyivät Salibandyliigan lopputaulukossa peräkkäisille sijoille. Tasaisia otteita esitettiin myös valmistavalla kaudella kahdessa harjoituspelissä joissa voitot niinikään tasattiin. Kahden toisensa läpikotaisin tuntevan tasavahvan joukkueen kohtaamisessa pienet marginaalit ratkaisevat. Panoksena äärettömän tärkeät sarjapisteet sekä henkinen niskalenkki paikallisvastustajasta.

Tervetuloa Raholaan kannustamaan näätäjengi voittoon!

Tiistai 1.10. klo 18.00 KrP – KooVee Raholan Liikuntakeskus