02.12.2014

Lauantai aamun valjetessa kokoontui teini näädät ylöjärvelle pelaamaan eliittisarjan toista turnaust. Vastassa olisivat Ku68 Kangasalta sekä hirvi lauma jyväskylästä. Varsinkin Happeen taso tiedettiin kovaksi.

KU68-KrP

Edellinen peli oli päättynyt vastustajalle ja tämän takia KrP hakikin revanssia. Joukkueesta olivat loukkaantuisien takia pois Ilmari Aatola, Aleksi Lindberg sekä tehopakki Eetu Järvinen. Mukaan oltiin saatu B-junnuissa viihtyvä OP Laakkonen sekä -00 tullut teho pari Mattila-Savolainen.

Peli eteni hyvinkin suunnitelmien mukaan krp pelatessa laajalla rintamalla joka oli etu myös näätä laumalle. Ottelussa oli havaittavissa ensimmäisen kerran ettei joukkue oli riippuvainen 1-ketjun tehoista vaan varsinkin Mikael Luukkanen alkoi ottamaan roolia ja esittämään sitä potenttiaalia minkä pelaaja omaa.

KrP veikin ottelua melko selvästi vaikkakin lopussa vastustaja päästettiin peliin mukaan. Lilliputti ketju oli ensimmäisen kerran yhdessä -99 peleissä sekä puolustuksessa erityismaininnan ansaitsevat Sakari Mäntysaari ja joukkueen kapteeni Teemu"aurinkokuninkaan Poika"Viitala joka oli molemmissa peleissä loistava. Voitto siis helpohkosti mutta tiukasti Näädille.

KrP-Happee

pelin alku oli tunnustelevaa ja molemmat joukkueet osuivat kertaalleen. Varsinkin lilliputtiketju Roth-savolainen-Mattila olivat pitelemättömiä ja koska metsästyskausi oli käynnissä oli tämä ketju mukaan lukien Luukkanen kaataassa hirvilaumaa. Kokonaisuudessa joukkueessa tehdyt muutokset ovat olleet onnistuneet ja nyt katse kohti itsenäisyyspäivää jolloin kohdataan parketti alustalla FBC Turku ja Pöytyä. C¨:moon