29.09.2011

ENNAKKO – Kauden avaus 2.10.

Lähtökohdat kauteen ovat tällä kertaa poikkeuksellisen mielenkiintoiset. Nokian KRP II pelaa ensimmäistä kertaa olemassaolonsa aikana kolmosdivaria. Vaikka paikka avautui kabinettipäätöksellä, on joukkue paikkansa ansainnut. Fosun luovuttua kolmosen paikastaan, tilalle tuli paras neloseen jäänyt joukkue – KRP II. Näytämisen halu on kova ja joukkue lähtee kauteen sarjapaikan säilyttäminen mielessään.

Joukkue on vahvistunut viime vuodesta huolimatta joukkueen sisäisen pistepörssin kärkinimen Markus Koskimäen lähdöstä. Tilalle hyökkäys- ja maalintekovoimaa tuomaan saatiin kaksi erittäin potentiaalista ”junnua” Eetu Joutsimäki ja Jani ”Kossu” Kosonen, jotka ovat jo harjoituksissa sekä harjoituspeleissä näyttäneet maagiset kätensä, peliälynsä ja maalintekotaitonsa. Lisäksi puolustukseen siirtomarkkinoilta tarttui suuri kala Juho ”Nalle” Lehtonen, jolla on kokemusta aina 2-divarista lähtien. Muita laadukkaita tulokkaita ovat Lauri Koski sekä eräs mies kakkosdivarista. Kaikkien yhteiseksi harmiksi häikäisevä maalivahti Ville Niemi jäi ilman opiskelupaikkaa ja jatkaa näin täysipäiväisenä KRP:n maalivahtina.

Ensimmäisenä peliviikonloppuna vastaan asettuvat Hämeenlinnalainen Härmä sekä Janakkalalainen SCU II. Härmä sijoittui kaudella 2010-2011 kolmosdivari lohkonsa kuudenneksi pelaten 9 voittoa, 2 tasapeliä ja 7 häviötä. SCU II sijoittui saman lohkon kahdeksanneksi ( 5 – 5 – 8). Vastassa ei siis luultavasti ole kolmosdivarin aivan kärkipään joukkueita, joten pisteiden nappaaminen näiltä joukkueilta on hyvinkin mahdollista – ja tärkeää. SCU II:n KRP pääsee kohtaamaan tuorein jaloin, kun taas SCU:lla on peli jo aamulla. Nuoria miehiä ja jalkoja KRP:ltä löytyy, joten eiköhän lähdetä väsyttämään vastustaja. KRP:n taso mitataan tulevana viikonloppuna seuran ensimmäisissä 3-divaripeleissä. Joukkue lähtee peleihin ennakkoluulottomasti ja hyvällä itseluottamuksella taistelemaan pisteistä ja katsomaan onko 3-divarin porukoista mihinkään. Näytönhalu on kova eikä joukkueella ole mitään hävittävää. Paikka nelosessa on jo varmistettu.