28.01.2012

Nokian KrP:n erikoisesti aaltoillut kausi huipentuu noin puolentoista kuukauden rypistykseen pudotuspelipaikoista. Kotipelien osalta ensimmäinen kohdattava on maanantaina Raholaan saapuva Jyväskylän Happee, joka on tällähetkellä sarjataulukossa KrP:tä kaksi sijaa edellä seitsemäntenä. Loppukauden seitsemässä pelissä on KrP:n osalta paljon panosta, mikäli KrP haluaa jatkaa pudotuspeliputkensa kolmen kauden mittaiseksi.

Kaikkiaan Nokian KrP:n kautea voisi luonnehtia kolmijakoiseksi. Alkukaudella peli oli varsin hyvää ja pystyttiin haastamaan kuka tahansa vastustaja täysin tasavertaisesti. Kuitenkin pistetili karttui erittäin vaatimattomasti hyvistä otteista huolimatta. Marraskuussa peli loksahti kunnolla kohdilleen ja viiden ottelun voittoputkessa kaatui muun muassa Koovee ja Oilers, joilla on lähes kymmenen pistettä enemmän sarjataulukossa tässä vaiheessa kautta. Joulun jälkeen ja oikeastaan jo ennen joulua pelatussa SPV vieraspelissä alkoi olemaan merkkejä väsymyksestä, jotka sitten näkyivät kaikille karulla tavalla parin viikon takaisissa Loviisa vierailussa ja kotipelissä Classicia vastaan, jossa Classic nöyryytti väsynyttä ja luokatonta KrP laumaa rumin 16-6 lukemin.

Tuon jälkeen pelatussa FBT Pori vierasottelussa KrP pystyi tiivistämään omaa puolustuspakkaansa ja se riittikin 6-3 voittoon.

Kahden viikon tauon aikana onkin nyt vedetty fyysisesti todella kovaa, sillä silmällä, että joulutauon jälkeistä henkistä ja fyysistä nollatilaa ei enää tulisi, vaan energiaa täytyy riittää niin kauan kuin pelejä tänä vuonna saadaan pelata.

Seuraa heitä:

Nokian KrP: Janne Suoniemi & Visa Rikala

Joukkueen sisällä ”veljeksiksi” ristitty vauhtikaksikko on ollut viime vuosina aina parhaimmillaan Happeeta vastaan ja muutenkin energiallaan tulevat olemaan tärkeitä palasia loppukauden väännöissä, vaikkeivat varsinaisia pistelinkoja olekaan.

Happee: Veli-Matti Hynynen

Kaksi edelliskautta KrP:ssä pelannut Hynynen on todella velmu kaveri sekä mielialapelaaja, eikä miehen päivän kunnosta juuri voi etukäteen tietää. Parhaimmillaan maajoukkuetasoa ja huonoimmillaan surffailee 60 minuuttia, KrP:n osalta täytyy toivoa että vanha kotikenttä ei sytyttäisi liekkeihin.

Nokian KrP-Happee maanantaina 30.1.2012 kello 18.30 Rahola Areena