09.02.2014

Nokian KrP:n tammikuu sujui paremmin kuin mikään aiempi sarjakuukausi, neljästä pelistä Näätälauma saalisti kolme voittoa ja saikin voitoilla hyvää hajurakoa suoran tippujan paikalle. Runkosarjaa on jäljellä viisi ottelua ja onnistuneella loppukaudella on mahdollisuudet vielä pois karsijan paikaltakin. Tammikuuta värittivät useat loukkaantumiset ja KrP joutuikin pelaamaan hyvin ohuella rosterilla, esimerkiksi viimeisimmässä vierasottelussa Joensuussa KrP:llä oli mukana vain 12 kenttäpelaajaa.

Loukkaantuneista pelaajista Tommi Merto on jo palannut reenivahvuuteen, Jani Rajala on toipumassa polven tähystyksestä ja pienet mahdollisuudet on saada vielä polven eturistisiteen elokuun lopulla loukannut Jesse Vainiokin vielä peleihin mukaan loppukauden aikana. Janne Suoniemen tilanne näyttää huonoimmalta, mykoplasma lääkitys jatkuu, eikä paluuajankohta ole tiedossa. KrP:n tehot ovat olleet pitkälti parivaljakon Henri Johansson – Miro Lehtinen varassa, joten toipilaiden paluu auttaisi varmasti myös tehorintamalla.

Keskiviikon vastustaja Westend Indians Espoosta on pelannut sensaatiomaisen avauskauden liigassa, nykyisellä tahdillaan Indians menee kirkkaasti pudotuspeleihin, joka on todella kova saavutus sarjanousijalle. Divarista viime keväänä noussut Indians ei lähtenyt kesällä ryöhimään siirtomarkkinoilla vaan luotti omaan sarjanousun tuoneeseen joukkueeseensa. Eikä joukkue ole tätä luottamusta pettänyt, etenkin nuoriso-osaston Valtteri Kainulainen, Markus Markkola ja Santeri Toropainen ovat olleet liigatasolla yhtä vaikeita pideltäviä kuin juniori-ikäluokissaan. Markkola on vasta 1995-syntynyt lahjakkuus ja 1992-syntyneiden tutkapari Kainulainen-Toropainen oli vielä viime kaudella A-ikäisiä.

Tervetuloa kannustamaan Näätälaumaa pois karsijan paikalta!

Nokian KrP – Indians keskiviikkona 12.2.2014 kello 18.00 Rahola Areena

Ottelussa palkitaan kaksi Nokian KrP:n junioriseuraa hyvästä menestyksestä. 02-juniorit voittivat tammikuussa Helsingissä pelatun ison junioriturnauksen ja 00-juniorit palkittiin Nokian vuoden urheilujoukkueena, KrP:n johtoryhmä haluaa muistaa joukkueita hienosta työstä, mitä molemmat joukkueet ovat jo useamman vuoden tehneet taustoineen.