27.06.2015

Sarjaa pelataan viidessä sarjassa: Miehet, Naiset, Firma, sekä Pojat (-99 ja nuoremmat) ja Tytöt (-99 ja nuoremmat)
Mukana on nyt myös Pistemestari-turnaus, joka järjestetään etenkin siitä syystä, että kynnys madaltuu osallistua tapahtumaan sellaisessa tapauksessa, jos ei ole saanut omaa joukkuetta kasaan. Voit siis osallistua myös yksin! Pistemestari-turnaukseen osallistuu myös Nokian KrP:n edustusjoukkueen pelaajia, joten kannattaa todella osallistua ja pelata liigatähtien rinnalla tai heitä vastaan!
Turnaus pelataan Nokian keskustassa, Pirkkalaistorilla, joten tiedossa on varmasti hyvät perjantai-illan väännöt, joita seurannee varsin mukava määrä ihmisiä. Ilmoittautumisaikaa on aina ensi viikon torstaihin 2.7. saakka ja turnaus itsessään pelataan perjantai-iltana 3.7. Nyt ei muuta kuin jengi kasaan ja pelaamaan, sillä tämän jälkeen kiertue ei enää Pirkanmaalla pysähdy!

Kentällä on samanaikaisesti 3 kenttäpelaajaa/joukkue, ei maalivahteja. Vaihto-oikeus on rajoittamaton (ns. lentävä vaihto). Joukkueen maksimikoko on kahdeksan pelaajaa. Peliaika on 1 x 12 minuuttia. Tarkemmat säännöt katusählyn sivuilta: http://floorball.fi/pelaaminen/katusahly/saannot/

Karsintaturnausten virallisten sarjojen voittajajoukkueet saavat kutsun jatkamaan Katusählyn Suomenmestaruuden metsästystä Helsingin suureen finaalitapahtumaan, Kampin Narinkkatorille 29.08.2015!

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari