18.04.2017

Nokian KrP saa uuden päävalmentajan tulevalle kaudelle Jarmo Härmän tehtyä 2-vuotisen sopimuksen Näätien kanssa. Härmä oli viime kaudella helsinkiläisen M-Teamin päävalmentajana. Sitä ennen hän on toiminut päävalmentajana divarissa pelanneessa Erä Akatemiassa, divarin Limingan Niittomiehissä sekä neljän kauden ajan OLS:issa nostaen joukkueen ensin liigaan ja oltuaan liigassa vielä kaksi kautta OLS:in peräsimessä. Härmä on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon ja (VAT) ja huippuvalmentajakurssin (HVK) vuosina 2011 ja 2012. Harva tietää, että Härmällä on aikaisempaakin kokemusta KrP:stä, sillä hän on pelannut aikanaan Näädissä pelaajaurallaan 2.divaria.

Valmennuspaketti ei koe mitään radikaalia muutosta, sillä loistavaa työtä viime kaudella fysiikkavalmentajana tehnyt Markku Köykkä jatkaa fysiikkavalmentajana myös tulevalla kaudella. Kolme edelliskautta Heikki Luukkosen apuvalmentajana toiminut Jaakko Inha jatkaa myös valmennustiimissä tulevallakin kaudella. Viime kaudeksi mukaan tullut Jouni Kulmala vielä harkitsee omaa rooliaan ensi kauden osalta, mutta joka tapauksessa tiimiä täydennetään vielä yhdellä lajivalmentajalla.

Nokian KrP:ssä viimeiset neljä kautta päävalmentajana toiminut Heikki Luukkonen lähtee osin perhesyiden vuoksi pääkaupunkiseudulle ja siirtyy Oilersin päävalmentajaksi tulevalle kaudelle.

Joukkuetta on rakennettu talven ja kevään aikana sillä mielellä, että ensi kaudelle saataisiin vielä astetta kovempi jengi kuin päättyneellä kaudella ja laajuutta maalintekoon olisi vielä enemmän. Päättyneellä kaudella ykkösketjun runkona toiminut Johansson-Henttonen-Oksanen-Koskela jatkavat Näädissä ja muutenkaan suuria muutoksia ei ole tulossa. Myös muutama uusi pelaaja on jo kiinnitetty, mutta joukkue ilmoitetaan sitten kokonaisuudessaan ennen uuden joukkueen kokoontumista yhteen.

Päättyneen kauden pelaajista Kalle Keskitalo lähtee ensi kaudeksi Sveitsin NLA-liigan Churiin. Näädät toivottavat Kallelle onnea merkittävästä sopimuksesta ja kiittävät kolmesta menneestä kaudesta.