26.11.2012

C1 -junnujen kauden ensimmäinen SM-peli Classic:ia vastaa oli juuri sitä mitä osattiin odottaakin. Peliin lähdettiin samalla taktiikalla, kuin muihinkin peleihin tällä kaudella luottaen MEIDÄN peliin, sillä vastassa Suomen terävintä kärkeä ja huippu yksilöitä eikä sooloiluihin olisi varaa. Peli alkoikin hyvin, ehkä liiankin hyvin. 1 kentän ensimmäinen vaihto ja hyvin luotu paikka, kentällä huippu vireiset Krannit, jotka pääsivätkin sitten hyvän avauksen päättämään pelin komeimpaan osumaan, tulos 1-0 meille.

Classic tasoittaa ottelun erän puolivälin paikkeilla ja peli etenee tasaisesti aina 17 min kohdalle, jossa Classic ottaa jäähyn. KrP ylivoimakuvio on onnistumassa, mutta jokin saa pallon kimpoilemaan ja Classic iskee alivoimalla tilanteeksi 1-2.

2 erä erän puoliväli lähestyy ja peli on sekavaa ja hermostunutta molemmilta, mutta Classic käyttää KrP:n puolustajan ylipelaamisen hyväkseen ja Tino Lindsted ajaa pienestä kulmasta maalille ja nostaa hallitusti takayläseen peli 1-3, sitten KrP:lle 2 perättäistä jäähyä. Ensin hyvää alivoimaa kunnes herpaantuminen ja peli 1-4. Seuraavassa pallo meille hyvä haasto, jota Classic pelaaja estää ja paikkojäähy Classicille. KrP:n sekava peli jatkuu ja erän loppuhetkillä Tino Lindsted tekee 2 maalia 5 sekunnissa ja peli 1-6.

2 erätauolla kootaan joukot yhteen ja muistutetaan MEIDÄN pelistä ja tehdään pari muutosta kentällisiin. Pelin tempo nousee ja KrP laitaa rytmiä pelaamiseen ja tulosta syntyy, vaikkakin maalit loistavat poissa olollaan, kuitenkin Classicin 13 torjuntaa 3 erässä ja 1 maali jättää pelistä +merkkisen tuloksen. Pelissä johdettiin, vastustaja otti enemmän jäähyjä. 3 erä 1-1 ja pelitapa, jota pelaajat noudattivat hyvin 60 min saa valmennuksen isot kiitokset, mutta 2 erä ja ne sekoilut…

Sunnuntaina meni kuparinen rikki, eikä nyt puhuta Odesta vaan pistesarakkeesta sarjataulukossa! Otteluun lähdettiin tietoisina siitä, että mahdollisesti omalla pelillä pisteet voivat jäädä Raholaan. 1 erä meni KrP:n hallitessa hienokseltaan kenttätapahtumia ja muutaman läheltä piti tilanteen jälkeen Anssi seuraa pomppineen pallon ja siirtää sen takuu varmasti verkon perälle erän loppupuolella.

1 erätauolla peräänkuulutettiin pelinopeutta ja huolellista pelaamista, mutta 2 erä näyttää muodostuneen KrP:lle jonkinlaiseksi esteeksi. Heikkoa peliä ja vastustaja siirtyy 1-2 johtoon. 2 erätauolla käydään avauspelaaminen läpi ja tarkennetaan peliä.

3 erä alkaa ja GrIFK pelaaja rikkoo vastahyökkäyksestä. KrP pelaan ylivoimaa ja paloa siirrellään kunnes Anssi paukauttaa loistavan laukauksen etuyläseen ja tuska helpottaa tilanne 2-2. KrP saa jatkuvasti pientä painetta ja pallo rupeaa liikkumaan niin kuin on totuttu ja erän puolen välin paikkeilla vastustaja rikkoo toistuvasti. YV kentälle. Nyt pallo liikkuu ja laukauksiakin satelee, mutta ei maalia, kunnes jäähy on loppumaisillaan Mikko paukauttaa Juliuksen syötöstä sisään ja KrP johtoon 3-2 peliä, kun peliä jäljellä 10 min. Erän loppupuolella painotetaan pitkiä hyökkäyksiä ja vastuuta pallon siirtelyssä. Sitten Mikon kohtuu lämäri pamahtaa sinne mistä piparit keräillään, tilanne 4-2. Vastustajan aikalisällä annettiin muutama neuvo pelaajille, jotka taisivat mennä ohi, sillä niin tehtiin kuin ei pitänyt ja vastustaja pääsee otteluun mukaan, kun peliä jäljellä reilu 1 min, tilanne 4-3.

Ensimmäiset pisteet KRP:n JUNIOREILLE SM-sarjapeleissä. KrP:n historiaa on siis kirjoitettu, kiitos siitä kaikille 25 pelaajalle, mutta muistetaan matka on kesken. Ansaittu voitto sillä GrIFK sai vain ainoastaan 2 erässä painetta toistuvasti KrP:n päätyyn. Ottelussa voitettiin 1 ja 3 erä ja saatiin vain 1 jäähy. Vastustaja keräsi 3 jäähyä. Maalivahtien torjunnat KrP:n 18 ja GrIFK 28, silti peli oli numeroiden valossa yllättävänkin tasainen, joka taas lupaa hyvää sarjaa ajatellen, kun aina saa tehdä täyden työn, että pisteistä pystytään taistelemaan.