08.02.2009

Peleihin päästiin kolmella ketjulla, vaikka poissa olivat kuumesairaat Markus Lehtonen ja Jani Rajala. Sekä Helsingissä työharjoittelussa oleva Matti Hurskainen ja nuorten maajoukkueessa niukkamaalista tappiota Ruotsille kärsimässä ollut maalivahti Pasi Järvinen.

Päivä oli tapahtumia täynnä. Aamupelissä SPV tosiaan sai katsella KrP poikien pallorallia, joka oli varsinkin toisessa erässä paikoin nautittavaa seurattavaa. Tuloksena 9-0 voitto.

Päästiin kahvioon ja loppuanalyysiin edellisestä pelistä niin tulee soitto että tähtipuolustujamme "Ritsa" oli taiteillut moottoritiellä autonsa kolme kertaa katonkautta ympäri, tuloksena onneksi miehelle vain henkisiä vammoja. Pystyi tulemaan katsomaan jo seuraavan pelin ja jututkin olivat säilyneet yhtä huonoina kuin aiemminkin… Auto meni tosin lunastus kuntoon. Lisää aiheesta täältä.

Tämä jäi hieman kuitenkin mietityttämään kaikkia, ainakin toivottavasti, sillä niin sekavaa oli Dynamo pelin alku ja koko ensimmäinen erä. Toisessa erässä päästiin 5 minuutin jäähymme jälkeen hieman peliin mukaan. Mutta tehottomuus maalipaikoissa ja pahat virheet omassa päässä veivät pisteet tälläkertaa Dynamon bussiin.

Sarjatilanne pysyi kuitenkin vieläkin omissa käsissä, vaikkakin kärki tiivistyi uhkaavasti. Jatkosarjan viimeiset pelit pelataan 28.2 Raholassa. KrP:n vastustajat ovat siellä KOO-VEE ja Pirkat.

Nokian KrP – SPV 9-0 (2-0,6-0,1-0)