07.11.2013

Ammattilaissarjoissa peräkkäiset kohtaamiset kahden joukkueen välillä ovat runkosarjan kohokohtia. Nokian KrP ja Tampereen Classic pelaavat Pirkanmaan herruudesta back-to-back-konseptilla perjantaina 8. ja maanantaina 11. marraskuuta. Tervetuloa aistimaan esimakua kevään tunteikkaista ottelusarjoista ja todistamaan intensiivistä paikallisvääntöä Raholaan ja Areenalle!

Classicin tähtisikermä on aloittanut runkosarjan vakuuttavasti ja johtaa Salibandyliigaa puhtaalla pelillä seitsemän pelatun ottelun jälkeen. Hyökkäysarsenaali on leveä ja verkko on heilunut vastustajan päädyssä tiuhaan, yli kymmenen maalin keskiarvolla peliä kohden. Tehokkaimmat pelaajat Sami Johansson ja Lassi Vänttinen ovat pistepörssin kärjessä sijoilla 1. ja 3. Classicin armada etenee myötätuulessa kohti tavoitetta ja viime kauden pronssin kirkastaminen on realismia.

Nokian KrP on sarjan kellarikerroksessa kahdella voitolla. Peli on ollut melkoista vuoristorataa eikä tasapainoinen ottelun läpivienti ole vielä onnistunut, vaikka erityisesti kotona pilkahduksia potentiaalista on näkynyt. Ohut pelaajapakka on kärsinyt sairasteluista ja loukkaantumisista mikä on vaikeuttanut viisikoiden yhteistyön automatisoitumista. Erityisen positiivista on ollut nuorten pelaajien huima kehittyminen ja ennakkoluulottomat otteet ensimmäisissä Salibandyliigaotteluissa.

KrP:n ja Classicin paikallispelit ovat varmasti yleisön mieleen. Asetelma on klassinen Daavid vs. Goljat jossa haastajan pitää olla ovela ja onnistua täydellisesti jotta jättiläinen kaatuu. Näistä peleistä puhutaan vielä pitkään. Tule paikalle kannustamaan omaa suosikkijoukkuettasi ja todistamaan paikallispelin tunnelataus. Tervetuloa!

Perjantai 8.11 klo 18 KrP-Classic Rahola

Maanantai 11.11 klo 18 Classic-KrP Tampere Areena