19.01.2012

TAISTELU JATKUU – KAKSI VOITTOA!

Alaloppusarja jatkui kuukauden huilaustauon jälkeen kirpeässä pakkassäässä Pälkäneen Luopioisissa. Vanha Regon tehdaskiinteistö on muutettu salibandyareenaksi, jossa on pituudeltaan täysimittainen, joskin aavistuksen normaalia kapeampi pelikenttä. Kakkoskerroksen kahvila maittavine mokkapaloineen ei edelleenkään tuottanut pettymystä. Myös poikien peli on aiempina kertoina kulkenut Pälkäneen areenalla voittopuolisesti, joten asetelmat lupasivat hyvää.

SC Läsimäki – KrP D98 9 – 18 [3-2, 3-12, 3-4]

Ensimmäisessä matsissa vastaan astui SC Läsimäki Orivedeltä. Joukkueet eivät olleet aikaisemmin kohdanneet, joten jännitystä oli ilmassa. KrP:n jännitys muuttui jopa osittaiseksi kipsiksi, kun vastustaja pommitti ennakkoluulottomasti pallon pömpeliin jo ennen kuin pelikellossa oli ensimmäinen minuutti täynnä. Jatkoa seurasi neljä minuuttia myöhemmin, jolloin Läsimäki linkosi reikäkuulan verkkoon toistamiseen.
Erän edetessä KrP:kin pääsi jotenkin juonesta kiinni ja tasoitti tilannetta kahdella hienolla maalilla. Läsimäki pääsi kuitenkin johtoon kolmannella maalilla. Avauserän voitto kirjattiin siis (hieman yllättäen) Oriveden pojille.

Kakkoserässä KrP:n diesel saatiin vihdoin hehkutettua lämpimäksi, ja maaleja alkoi syntyä liukuhihnalta. Hyökkäysinto kostautui kuitenkin viisikkopuolustuksen rakoiluna ja vastustaja pääsi rokottamaan ilman suurempia puolustuksen estelyitä kolmesti. Erä kuitenkin KrP:lle 3 – 12.

Päätöserässä molemmat joukkueet pistivät hanat kiinni ja keskittyivät puolustukseen. Ottelu päättyi lopulta KrP:n 9 – 18 voittoon. Ottelusta jäi valmennusjohdolle paljon pohtimista. Pelissä KrP oli avauserää lukuun ottamatta kuskinpaikalla, mutta ajoittaiset notkahdukset ja yhdeksän omiin päästettyä maalia jättivät kysymyksiä ilmaan.

KrP D98 – 02 JKL 11 – 1 [3 – 0, 4 – 1, 4 – 0]

Toiseen otteluun vastaan asettui uusi tuttavuus O2 Jyväskylästä. Päivän edellisestä kamppailusta oli otettu opiksi sen verran, että ottelua lähdettiin pelaamaan puolustuksen kautta. Pallo karvattiin jyväskyläläisiltä jo kentän keskivaiheilla. Harvalukuiset vastustajan hyökkäykset ohjattiin kentän kulmiin, joista maalinteko on tunnetusti vaikeaa.

Omat hyökkäykset ajettiin nopeilla syötöillä syvälle päätyyn ja maalipaikat rakennettiin kentän syvyyssuuntaa hyväksikäyttäen liikkeessä olevalle ketjukaverille. Taktiikka tuntui olevan myrkkyä o2:n puolustukselle. Maalissa Topi pelasi loisto-ottelun torjuen muutaman kiperän tilanteen.

KrP voitti ottelun lopulta 11 -1.