27.10.2013

Nollaykköset lähtivät kahden murskavoiton turvin jatkamaan sarjaa Parkanoon. Etukäteen oli tiedossa että yhtä juhlaa ei tule olemaan, sillä vastassa olisivat viimekautta dominoinut Ilves Yellow ja aina arvaamaton RoPo Sastamalasta.

Ensimmäisessä pelissä vastassa Ilves ja alku ei olisi voinut olla pahempi, sillä ajassa 0.09 kaiveltiin palloa meidän verkosta. Heti perään noin 2min jälkeen oli taululla 2-0 Ilvekselle. No saatiin tässä kohtaa vähän pelistä kiinni, mutta pelkkä hallinta ei riitä. Ilves käytteli paikkojaan hyvin. 6-0 oli taululla tasaiseen tahtiin. Jäähyilykin kostautui. Pieni pilkahdus saatiin kun kuparinen rikkoutui Jassen tehdessä Tollon syötöstä. Loppulukemat 8-1 Ilvekselle. No aina ei voi voittaa.

Ruokatauko ja puhuttelut joukkueelle. Uudella latauksella kohti RoPo ottelua.

RoPoa vastaan hyvä lähtö ja melko nopeasti 2-0 johtoon. Sitten yksi omiin ja taas pari maalia meille. Tilanne oli jo 6-3 meille, mutta niin vaan paketti sekosi ja kaveri pääsi mukaan peliin. 4min ennen loppua Tollo vei meidät johtoon, mutta sekään ei pitänyt. Loppulukemat 8-8. Jatkopaikka varmistui tasapelilläkin meille, eli viikon päästä karsitaan Kilpasarjaan. Vastus ei vielä selvillä.

Joukkueen ilmentymä oli tänään Mikael Hakala. Tehoilla ei koreiltu 2+0, mutta tämän jampan pelaamisessa oli se tekemisen meininki. Joka tilanteessa oli ekana ja pelasi joukkueelle. Tästä jatketaan ja Mikael saanee treeneissä nostaa muidenkin tasoa.

Rapsat Mikko S