08.12.2013

Sunnuntaina 8.12.

Tampereen tenniskeskuksella pelattiin D1-eliittisarjan paikalliskamppailut, joista ensimmäinen Classicin ja KrP:n välillä. Alkuvihellys kajahti, pallo peliin ja saman tien verkon perille: pelikellossa 0:26 ja vieraat johtoon heti eikä hetken päästä kun Jere hoiti salamamaalin. Peli kulki tästä eteenpäin melko tahmean oloisesti, vaikka KrP malttoikin rakentaa, puolustaa ja pitää palloa. Erää ehti kulua 6:26 kun tuli Laren vuoro onnistua: 0 – 2! Sama tahti jatkui, ja peliä painettiin määrätietoisesti vastustajan päätyyn vaikka vauhti olikin lähes nollassa. Pari minuuttia myöhemmin Jere sijoitti pallon keskialueelta tarkasti verkkoon, 0 – 3. Peli oli täysin KrP:n hallinnassa ja reilun kymmenen minuutin kohdalla Jere onnistui jälleen, 0 – 4. Se oli vastustajalle aikalisän paikka. Siitä olikin apua, sillä pian nähtiin kavennus kun kaverille annettiin tilaa, 1 – 4. Erän lopulla vastustaja otti kaksiminuuttisen, ja ylivoima jatkui myös toisen erän alkuun, mutta ilman tulosta. Sitten Eero pääsi pujottelemaan vastustajan maalivahdin ns. kahville ja tuikkasi 1 – 5. Kaveri tukki etenemistä ahkerasti ja saikin siitä rangaistuksen ajassa 8:25, mutta ylivoimapeliä ei vieläkään saatu kuntoon. Vaikean erän loppuvihellyksen kajahtaessa vastustaja löi pallon maaliin mutta maalia ei hyväksytty – kun kolmas erä alkoi, kavennusmaali sitten toteutui välittömästi, 2 – 5. Miko kuittasi heti perään 2 – 6 ja Sami seuraavaksi todella pienestä kulmasta 2 – 7. Omaa peliä ja vauhtiakin jo väläyteltiin, mutta ei normitahtiin. Kaveri loi jo painetta meidän maalille, mutta Miko teki vastanoususta hienosti 2 – 8. Sitten tuli vastustajan vuoro rokottaa meidän virheistä, 3 -8 ja 4 – 8. Siitä ei lannistuttu, vaan heti kun saatiin oma tahti peliin niin Sami onnistui tekemään 4 – 9 ajassa 41:26. Vielä yksi ylivoima pelattiin, mutta ilman tulosta. Kun loppusummeri vihdoin soi, taululla lopputulos 4 – 9 ja laariin kaksi pistettä, joilla sarjan johtoasema säilyy yli joulutauon, kun Ilves West voitti päivän toisessa kamppailussa Koovee Mustat 4 – 1. Eliittisarja jatkuu 18.1. Turussa Sport Gardenilla, silloin vastassa SalBa ja FBT Karhut. Loppiaisena pelivirettä pidetään yllä Helsingissä pelattavassa HFC-turnauksessa.