29.05.2014

Helteinen Tallinna otti pelurit taustajoukkoineen lämpimästi vastaan, ja tunnelma oli korkealla koko turnausmatkan ajan. Turnausjärjestelyt toimivat mainiosti kaikin puolin. D1-kilpasarjan joukkueet oli jaettu kahteen lohkoon ja otteluohjelma oli tällä kertaa laadittu niin, että vapaa-aikaakin jäi runsaasti ja pelejä oli kaksi perjantaina, kaksi lauantaina ja kaksi sunnuntaina.

Perjantain ensimmäinen vastustaja oli LuFT, joka tunnustelevan alun jälkeen voitettiin selvin numeroin 2–6. Toiseen peliin vastaan asettui tuttu FBT Karhut Porista, jota vastaan oli laadittu selkeä taktiikka. Sehän puri, sillä karhu kaadettiin nollapelillä 4–0. Lauantain ensimmäistä peliä odotettiin innolla sillä vastassa oli TFT:ssä kullan vienyt RSS Panthers, kylläkin eri miehistöllä kuin Tampereella. Tällä kertaa KrP:n pojat näyttivät pelin mallin ja loppulukemaksi muodostui 1–5. Iltaotteluun saatiin kansainvälistä väriä Latvian Rubenesta, joka antoi kelpo vastuksen käytännössä yhdellä kentällisellä. Lopputulos 6–3, ja välieräpaikka oli selvä.

Sunnuntain välieränä pelattiinkin sitten Pirkanmaan derby, kun vuorossa oli tuttuakin tutumpi Ilves. Pojat lähtivät peliin revanssimielellä ja ottelusta muodostuikin KrP:n näytös: Ilves kaatui 7–0. Finaalipaikka oli selvä. Finaalivastus Sparta oli pinnistellyt tiensä loppuun asti kovalla taistelulla noustuaan tasoihin parissakin ottelussaan selvistä tappiolukemista. Sama kaava toistui finaalissa: KrP johti jo 0–2 mutta niin vain Spartan pojat tasoittivat pelin ja veivät kullan rankkareilla.

Kausi on näin pelattu ja 2000-ikäluokka on nyt C2. Joukkue aloittaa kesätreenit ja valmistautumisen SM-sarjan karsintoihin, jotka pelataan elokuun lopulla. Suuri kiitos kaikille kuluneesta kaudesta, niin mahtavia elämyksiä tarjonneille pelureille, valmentajille kuin taustajoukoillekin. Tästä on hyvä jatkaa.