07.09.2014

D02 Stars saavutti Nokian KrP:n seurahistorian ensimmäisen Mestareiden Cup -mitalin Turussa 6.-7.9. pelatusta D2-jun. ikäluokan turnauksesta, kun kotiin tuomisina pelaajilla roikkui kaulassa pronssiset mitalit.

Liekö sitten ollut kukonlaulun aikaan tapahtunut herätys vaiko mikä syynä, mutta Stars ei saanut omaa peliään uomiinsa oikein koko lauantai-päivän aikana. Alkulohkon neljä ottelua tuottivat lauantailta peräti kaksi tappiota ja lisäksi vain yhden voiton sekä yhden tasapelin.

Tasapeli oli tuloksena Starsin historian ensimmäisestä kohtaamisesta ulkomaalaista joukkuetta vastaan. Ruotsalainen Åkersberga IBF eli Åckers pelasi hienoa, nopeisiin vastaiskuihin perustuvaa salibandya ja 3-3 lopputulosta voidaan pitää kaikin puolin oikeutettuna tuloksena. Åckers voitti lopulta A-alkulohkon saldolla 3-1-0.

Starsin 1-1-2 saldolla sijoitukseksi tuli A4 ja sunnuntai-aamun puolivälierässä vastaan asettui B1, joka oli oman alkulohkonsa tappioitta läpi kahlannut Steelers.

Tuttuakin tutumpi vastustaja sytytti myös Stars-pelaajat ja Stars pelasikin tämänkertaisen Mestareiden Cupin parhaan ottelunsa juuri puolivälierässä. Matkalippu välieriin ansaittiin 5-1 voitolla hämeenlinnalaisista.

Välierässä vastaan asettui omassa puolivälierässään isäntä-TPS:n tiputtanut OLS Oulusta. OLS:n pelityyli oli myrkkyä Starsille ja finaalipaikka jäi Starsilta saavuttamatta.

Stars kävi MC-viikonlopun aikana läpi kasvutarinan ja siinä mielessä MC palveli tarkoitustaan Starsinkin tapahtumakalenterissa tässä kohtaa kalenterivuotta.

MC-Poika matkasi lopulta OLS:n matkassa Ouluun ja MC-hopeat puolestaan Oilersin matkassa Espooseen. Pronssiottelua ei pelata Mestareiden Cupissa, joten pronssit pujotettiin myös niin ikään välieränsä hävinneen Åckers-pelaajien kaulaan Ruotsiin viemisiksi.

Onnittelut muillekin mitalisteille!