03.12.2012

Ensimmäiseen matsiin vastaan asetteli tappioitta edennyt FBC Turku. Meillä oli pelissä pientä revanssin makua, sillä juuri FBC Turku tiputti viime kaudella meidät ylialueellisesta finaalista. Tämäkin ottelu pelattiin valitetettavasti Turun seudulla turkulaisilla tuomareilla… Noh, selittelyt sikseen, hieno peli oli molemmilta joukkueilta. Varmasti eniten jäähyjä jaettiin meillä kaikkien vuosien aikana, mukaanlukien yksi 5 minuuttinen ja kaksi rankkaria… Hieno taistelu alivoimien läpi, mutta nousu ei ihan riittänyt, lopputulokseksi muodostui 5-4 turkulaisille.
Päivän toiseen matsiin vastaan asettui SB Naantali, jota vastaan ollaan pelattu tiukkoja matseja aiemminkin. Kolme peliä, kahdessa voitot Naantalilaisille. Nyt oli toisin, Peli oli alusta asti meidän pientä hallintaa, pakistokin sai vähän enemmän huilia valmentajien onnistuneiden ketjumuutoksen ansiosta. Lopputuloksena 6-3 meille ja tärkeä niskalenkki Naantalista.
D2 Eliittisarja on tänä vuonna ollut todella tasainen sillä ottelut ovat menneet todella paljon ristiin ja 4 pelin jälkeen kaikilla joukkueilla on jo pistemenetys. Kovia pelejä tulee koko sarja olemaan ja tuumaakaan ei anneta periksi.