11.02.2014

Ensimmäinen peli oli hieman hidastempoinen mutta varsinaista hätää ei ollut missään vaiheessa. KrP:n pojat veivät peliä lähes miten tahtoivat ja rakensivat hyökkäykset vastustajan maalille syöttöjen kautta joukkueen totuttuun tyyliin. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 0:46 kun Jere hoiteli Samin syötön varmasti maaliin. Toisesta osumasta vastasi Miko ja kolmannesta jälleen Jere. Tauolle lukemissa 3 – 0. Toiseen erään päästiin ylivoimalla mutta ilman tulosta, ja erää kului 4 minuuttia kunnes Valtterin hieno nousu tuotti loistosyötön Jerelle ja taas verkko heilui. Tutkapari Miko-Sami vastasi viidennestä osumasta ja Lare vetäisi tyylikkään häkin kaukaa tarkasti verkkoon vielä erän lopulle. Taukolukema 6 – 0. Kolmaskin erä alkoi ylivoiman merkeissä mutta jälleen tuloksetta, ja vanhenikin 13. minuutille ennen kuin Sami teki tyylikkään nousun maalille ja tarjoili Jerelle, ja varma maali. Heti perään tuli vielä ottelun viimeinen osuma: Roope-Lare-Jere ja peli oli naputeltu. Lopputulos 8 – 0 oli ansaittu. Allulle nollapeli maalilla!

Päivän toista peliä odoteltiin pari tuntia ja se näkyi otteissa. Kentällä nähtiin melkoista raatamista eikä paikalliskamppailu lähtenyt KrP:n osalta lentoon ennen kuin ottelun viime hetkillä. Ensimmäinen erä oli maaliton, mikä on harvinaista tällä kaudella. Toistakin erää tahkottiin yli puoleen väliin ennen kuin Tuomas onnistui tykittämään läpiajosta 0 – 1. Ilves tasoitti erän lopulla ja nousi vielä johtoon samalla minuutilla, taukolukema 2 – 1. Kolmannessa erässä saatiin pari jäähyä ja paras yritys kilpistyi niihin. Pari minuuttia ennen loppua otettu aikalisä toi lisää virtaa koneeseen mutta lopussa nähty tasoitusmaali Jontun mailasta hylättiin yliajalla syntyneenä. Tulostaulun kello ei ollut synkassa varsinaisen pelikellon kanssa ja tappio oli tosiasia. Kyseenalainen tuomia youtubesta: http://www.youtube.com/watch?v=Ti4c-t06nr4