03.11.2013

Nokian KrP – LFT 8 – 5

Millennium-ikäluokan Sisä-Suomen alueen karsintaottelut ylialueelliseen eliittisarjaan pelattiin Ylöjärven liikuntakeskuksella sunnuntaina 3.11. KrP selvitti tiensä eliittiin kaatamalla LFT:n vauhdikkaassa ottelussa, jossa tunnelma oli katossa heti alkuvihellyksestä lähtien. Paljon oli pelissä ja sen kyllä huomasi. Alkuvihellyksestä oli kulunut 1:57 kun Sami vei KrP:n johtoon. Asetelma piti hamaan loppuun asti mutta peli ei suinkaan ollut helppo. Ensimmäinen erä oli selkeästi meidän, sillä jo kuuden ja puolen minuutin kohdalla taululla komeili 3 – 0. Elias teki 2 -0 maannuoliaisella, joka lirui vastustajan maalivahdin längistä verkkoon ja Jere hoiti seuraavan iskemällä pallon maalin yläsivuverkkoon – vaikka pallo pomppasi ulos, se kävi selkeästi maalin sisäpuolella. Tämä oli vastustajalle aikalisän paikka. Sitten vihellettiin ensin meille jäähy, ja kun Sami oli alivoimalla päästä läpi maalintekopaikkaan, kaveri sai estämisestä oman kaksiminuuttisensa. Neljällä neljää vastaan mentiin ilman osumia ja loppuerä oli meidän hallintaa. Toisesta erästä tuli sitten LFT:n erä, sillä he onnistuivat puolentoista minuutin kohdalla kaventamaan ja peli meni väkisin puurtamiseksi. Taukolukema 3 – 1. Kolmanteen erään lähdettiin vauhdilla, ja ajassa 3:03 kova yritys palkittiin kun Sami onnistui iskemään 4 – 1 maalin. Seuraavan osuman hoiti Lare saman minuutin sisään pelaamalla tilanteen loppuun asti, tilanne 5 – 1 meille. Sen kaveri kuittasi välittömästi, 5 – 2, mutta taistelu jatkui ja Lare onnistui toistamiseen, 6 – 2. Vetoja sateli kohti vastustajan maalia kunnes Sami onnistui Jeren tarjoilusta, 7 – 2 ajassa 7:50. Vaan peli ei ollutkaan vielä pelattu vaan koitti KrP:n musta hetki, hienoinen paniikki syntyi kun kaveri kavensi kolmella osumalla peräkkäin. Kun peliä oli jäljellä 4 minuuttia, tilanne oli 7 – 5. Enempää takaiskuja ei enää tullut, ja viimeisen niitin iski Sami 12 sekunttia ennen loppuvihellystä. Lopputulos 8 – 5, ja eliittisarja kutsuu. Hyvä KrP! Sisä-Suomesta ylialueelliseen kahdeksan joukkueen eliittisarjaan selvittivät siis tiensä Koovee Mustat, Classic, Ilves West ja KrP, Länsirannikolta SB Naantali, Rauman SalBa, FBC Turku ja hieman yllättäen FBT Karhut United Porista, joka pudotti jatkosta TPS:n. Eliittisarja alkaa marraskuun puolivälin jälkeen.