28.11.2011

KrP saalisti kaksi voittoa kotipeleissään Sisä-Suomi/Pohjanmaa ylemmmän loppusarjan turnauksessa Rahola-areenalla.

Nokian KrP – RoPo 9 – 1 (0-0, 4-0, 5-1)

Peliä mentiin tasaisissa merkeissä reilusti yli toisen erän puolivälin ennenkuin maaliverkotkin saatiin heilumaan. Alkupuoliskolla KrP (liiankin tuttuun tyyliin) pöllytti lähinnä päätyverkkoa. Mutta lopulta korkki aukesi kunnolla 24 minuutin kohdalla ja tuloksena KrP:lle 4 maalia erän loppuun. Kolmannen erän alkuun RoPo kavensi, mutta tämän KrP kuittasi seuraavassa vaihdossa. Erän loppupuolella KrP hurjasteli vajaaseen kahteen minuuttiin neljä osumaa ja otti selkeän voiton. Myös ylivoima toimi hyvin, maali jokaisesta kolmesta ylivoimasta.

NJ – Nokian KrP 3 – 5 (0-2, 1-3, 2-0)

KrP hallitsi toista peliä NJ:tä vastaan (Nurmon Jymy) ja otti 2-0 johdon ensimmäisessä erässä. Sama tahti jatkui toiseen erään KrP:n siirtyessä jo 3-0 johtoon ylivoimalla. NJ:n kavennus tuli rangasituslaukauksen myötä, kun KrP joutui estämään liaan kovin ottein vastustajaa läpiajotilanteessa. KrP:lle vielä kaksi maalia toiseen erään ja "turvallisen" tuntuinen johto enne päätöserää. Jännitys kuitenkin säilyi loppuun asti kun Nj:n vaaralliseksi todettu vastaiskupeli tuotti jo toisen rankkarin KrP joutuessa rikkomaan vastustajan nopeita hyökkääjiä. Tilanne 2-5 rankkarista ja kohta perään jo 3-5. Paniikki ei sentään päässyt iskemään Nokian KrP ryhmään ja voitto hoidetttin kotiin vaikka NJ veikin kolmannen erän.