12.03.2012

Turussa pelatussa ylialueellisessa playoff karsinnassa oli mukana kahdeksan joukkuetta sisä-suomen, länsirannikon ja pohjanmaan alueilta.

Nokian KrP – SalBa 2 – 6 (0-1, 1-2, 1-3)

KrP YLS sisä-suomi/pohjanmaa lohkon 2:nen sai vastaansa Rauman SalBa:n YLS Länsirannikko/sisä-Suomi lohkon 3:sen. Kun vain voittaja jatkaisi eteenpäin tämä toi ilmeisesti liian suuret jännityspaineet ja yliyrittämisen KrP:n ryhmään. KrP kuitenkin pystyi pelaamaan palloja runsain mitoin tekopaikoille, mutta viimeistelun tuloksena vain tolppien kolinaa tai sitten "onnistuttiin" laukomaan reilusti ohi. Peli Raumalaisille ja KrP kesälomille sm-karsintojen osalta. Pelaajahaastattelusta poimittua: "Kustiin toi peli, oltiin kentällä parempia mutta jätettiin sitten maalit tekemättä" kiteyttää osuvasti kirvelevään tappioon päättyneen ottelun.

Jo ennen KrP – SalBa ottelua oli tilastoilla pyyhitty kehon takaosan keskikohtaa oikein urakalla kun ylemmän loppusarjan ss/pohjanmaa selkeä ykkönen Koo-Vee oli taipunut alemman jatkosarjan TPS mustille. Myös Nurmon Jymy oli kyykyttänyt FoSun. Tilastollisten altavastaajien esiinmarssin täydensi alemman jatkosarjan Suolahden Urho niinikään passittaen länsirannikko/ss ylemmän loppusarjan ykkösen KK-V:n laulukuoroon. Urho jäi lopulta jatkopaikkojen ulkopuolelle hävittyaan loput pelinsä.

Jatkopaikat sm-karsintoihin siis TPS mustille , Nurmon Jymylle sekä SalBalle.