10.03.2015

C2 SM-runkosarjan länsilohkon viimeisessä turnauksessa Vaasassa oli kovat panokset: lohkon kolmossija ja suora puolivälieräpaikka olivat ulottuvilla mutta pistemenetyksiin ei ollut varaa. Tiukkaan paikkaan oli valmistauduttu huolella ja jo harjoituksissa oli nähty erittäin lupaavaa tekemisen meininkiä. Sitä saatiin mitä tilattiin. Päivän ensimmäisessä ottelussa, eli taistelussa lohkon kolmossijasta SPV:tä vastaan peli oli näätien hallinnassa alusta loppuun asti. Eka erä meille 0 – 2, toinen 1 – 1 ja kolmas 0 – 2. Erikoisuutena mainittakoon Leevin syöttöpiste toiseen maaliin! Ensimmäinen etappi saavutettu, Peliveljet kaatui saappaat jalassa lukemin 1 – 5.

Päivän toiseen otteluun vastaan asettui isäntäjoukkue SB Vaasa. Myös tämä peli oli voitettava mikäli haluttiin kolmospaikalle. Ja pojathan halusivat. Rento mutta keskittynyt ote näkyi heti alusta asti. Miko lusikoi pelin ensimmäisen ja ekan erä ainoaksi jääneen maalin ajassa 3:30 – tilanteet kannattaa pelata loppuun asti. Toinen erä meille 2 -0, töitä tehtiin nöyrällä asenteella kaverin karvatessa korkealta. Kolmas erä alkoi komeasti, sillä alle kolmessa minuutissa oli ladottu jo kaksi osumaa. Siinä oli vastustajan aikalisän paikka mutta samalla taisi kuulua se kuuluisa NAPS sillä meidän pojat hoitivat vielä neljä kertaa reikäpallon vastustajan verkkoon. Leeville nollapeli, taulussa 9 – 0, neljä pistettä ja suora puolivälieräpaikka hoidettu. Loistava esitys pojilta.

Valmentaja Henri Mattilan kommentti summasi päivän loistavasti: ”Voiko paremmin sunnuntaipäivä mennä?!? Vaasasta tullaan 4 pistettä rikkaampana! Sekä 3.sija taskussa! Näätä pisti tänään aamusta sellasen hurrikaanin päälle, että mitään muuta ei voinutkaan odottaa. Taistelussa lohkon kolmossijasta SPVtä vastaan, oli peli näätien hallinnassa koko ajan ja taululla komeilivat 5-1 lukemat. Toinen peli SB Vaasaa vastaan piti voittaa, ja se voitettiin näytöstyyliin 9-0! Näin siis KRP sijoittuu lohkonsa kolmanneksi ja tekee TAAS seurahistoriaa ensimmäisenä juniorijoukkueena SM-tason Playoffeissa.”

Puolivälierien vastustaja selviää vasta viikon kuluttua, se on joko itälohkon ykkönen RSS Panthers tai kakkonen Tiikerit. Ensimmäinen puolivälierä pelataan vieraissa todennäköisimmin 21.3. ja toinen kotona Raholassa 28.3, kolmas tarvittaessa vieraissa 29.3.