25.08.2013

Oilers-Krp 5-3
KrP99 pojat kohtasivat ensinmäisessä karsinta ottelussa Oilers:in. Ottelun alusta pystyi aistimaan ettei keskittyminen ollut ihan parhaalla tasolla ja alkulämmittely oli melko hermostunutta.
1.erä
Kauaa ei tarviinut odotella kun pelissä alkoi tapahtua, puolustaja antaa huolimattoman syötön ja kaskummaa pallohan Oilers pelurin lapaan ja lukemiksi 1-0. No ketju vaihtoon ja kun kentällä on Citymarketin kauhu Teemu Viitala niin usein tapahtuu jotain. Yhden käden rystylyönnillä peli tasoihin ja peli oli lähes jo ehtoo puolella. Kellossa aikaa 0.23. Hermostunut peli jatkuu ja krP saakin luutia alivoimaa heti alusta lähtien. Lopulta Espoo menee tauko johtoon 2-1.
2.erä
Nyt alkaa KrP peli löytää alkeellisen muodon ja paikkoja tulee useita. Espoon molarin lotto lapussa oli kaikki 7 oikein koska KrP takoo erässä 4 ylärimaa ja kolme tolppaa. Kun omille ei maistu ottaa Espoo kirsikan pois kakunpäältä ampuessaan lukemiksi 3-1. Valmennuksen on pakko keksiä uusia juonia kun ei suksi luista. Tähän lääke on kahden minuutin alivoima ja Ile sekä Teme. Kauan kaivattu kavennus alivoimalla ja erätauolle 2-3 tappio asemassa
3.erä
KrP takoo päätänsä seinää eikä valmista meinaa tulla kunnes ajssa 38.04 krp saa rangaistuslaukauksen mutta El Capitan ei rankkarissa onnistu. Yv-ketju pyörittään peliä ja Sastamalan pikku jätti Valtteri Katavisto tykittää pelin tasoihin. Alkaa vimmattu voittomaalin hakeminen mutta kun rouva Forttuuna ei ole puolella niin se ei ole. Espoo vasta hyökkäykseen ja KrP pakki joutuu rikkomaan. Espoo ylivoimalle ja kun KrP kestää Yv mutta sekuntteja sen jälkeen siirtyy Oilers johtoon 4-3. Viimeisen Espoo puttaa tyhjiin ja korjaa voiton.

KrP-Classic 2-9
Tämä ottelun tiimoilta ei ole juuri kerrottavaa koska KrP oli täysin haluton ja tylsä ryhmä. Parasta antia pelissä oli sen loppuminen. Toki KrP sai pidettyä pelin lukemat maltillisina lähinnä Jere Tomukorven ansiosta. Sekä se että Krp ei päästä Classicin 5 minuutin jäähyn aikana kun yhden maalin ja myös teki itse yhden. Muuta ei ole kerrottavaa. Suihkun kautta odottelemaan Sunnuntain pelejä.

Jokerit –KrP 2-6
Sunnuntai kirkon jälkeen oli aika suunnata jälleen kohti ylöjärveä ja hakemaan jäljellä olevaa 3.sijaa. Ketjut pidettiin samoina kun lauantaina ja valmentaja guru ja suuri mentoori Mäkelä paasasi riittävästi ohjeita että saataisiin parempi esitys kun lauantaina.
1.erä
Tahto taso oli ainakin noussut koska pelaajien peli ilme oli selvästi parempi kun aikaisemmin. Ja jo ensi minuutilla Nokian pojat lähetti Hjalliksen säbä porukalle terveiset. Ilmeisesti Sakari”haba”Mäntysaari halusi herätellä omia laittamalla mailansa poikki ennen pelin alkua. No sakari totesi vaihtoon tulleen että pappa be talar. No saa nähdä kävikö näin.
1.erä
Ajassa 0.43 Kulonpään suvun kovin peluri ampui lujaa kohti päätyä, pallo onnekkaasti Jokerit pelurin rinnasta maaliin ja näin Krp oli saanut rukouksensa perille. No ei makiaa mahan täydeltä, jo ajassa 2.12 oli peli tasan ja vekkarin näyttäessä 7.07 nauroi narri lauma uudelleen. Tässä vaiheessa loistavasti lauantaina pelannut Oskari”osku”Mäkinen teki tilaa Jeren astuessa tolppien väliin. Tätä ei Valteri”valtsu”Katavisto sulattanut , vaan löysin rantein ja sulavin lantio liikein vastustajia pujotellut peluri tykitti KrP tasoihin. Varamailalla pelannut Sakari Mäntysaari haistoi loistavasti Jokereiden pakin pysty avauksen ja päästen katkoon, muutamat moovit ja pallo alapesään ja KrP ansaitusti johdossa tauolle.
2.erä
Tilanteita tässä erässä riitti 3 ylärimaa ja kaksi tolppaa joista toinen tuli rangaistuslauksesta jonka Niko”tuulitukka”Laitila ampui. Erän aikana oli kuitenkin nähtävissä ettei Jokerit pysty tosissaa haastamaan KrP:tä. Useita paikkoja luonut Nokian näätä lauma halusi selvästi voittoa enemmän.

3.erä
Jälleen oli silmiin pistävää se että KrP keräsi useita jäähyjä mutta tätä Harjuniityn hormooni hirviä Toni” aina niin vaatimaton”jaakkola halusi ratkaista ottelun alivoimien aikana. Eka upean yksilö suorituksen jälkeen lukemiksi 4-2 ja 7minuuttia myöhenmmin oli Toni jälleen maalin teossa siirtäessään toisella AV maalilla lukemiksi 5-2 Valtterin antaessa hyvän passin. Loppu lukemiksi 6-2 teki uskomattoman hienon harhasyötön jälkeen Antto”kompassi”Mustaniemi. Kun espoo oli pelannut tasan oli KrP mahdollisuus nousta kolmanneksi voittamalla seuraavassa pelissä vastaan tulevan Koovee:n

KrP-Koovee 6-4

1.erä
Nyt huomasi pelin tärkeyden poikien keskittymisestä ja halusta ottaa kunnon alkulämmön. Pelin alku oli kuitenkin Koovee:n ja laiskasti puolustanut KrP saakin huomata että Kooveen siirtyvän johtoon heti minuutin pelin jälkeen. Aikaisemmissa peleissä vaisusti esiintynyt Mikki Hiiri ketju järjestelikin todella kauniin tasoitus maalin josta Anton”limbo”Roth sai ottaa viimeisen kunnian. Pallo kiersi pelaajalta toiselle ennen maaliin päätymistä. Tästä sisuuntunut näätä ryhmä halusi lisää mutta vastustaja oli erimieltä. 9.05 oli taulussa kun Koovee siirtyi toistamiseen johtoon. Seuraava maali jää varmasti monen mieleen, Toni lähtee omasta päästä laittaa ekalta puikot, toka kierretään vauhdilla, kolmas menikin jo ja molarin tulessa vastaan laittaa toni Jussi Jokiset eli kroppa erisuunta ja molarin kiero ja yhdellä kädellä maalin vierestä pallo rysään. Kerrassaan loistava yksilö suoritus.

2.erä
Fysiikka velho Juha”jussi”laitilan työn hedelmät alkavat näkyä kun Nokian pojat lisäävät vauhti johon Koovee ei pysty tokassa erässä vastaamaan. Nokian Johto maaliin loistavan esityön tekee Teemu Viitala jonka väkivahva nousu laidalta jättää Kooveen pojat taakse. Yhden käden syöttö kapteeni Ilmari Aatolalle ja näin verkot venyvät. Tästä sisuuntunut vastustaja luo tilanteita muttei kykyne tasoitukseen joten on Nokialaisten vuoro. Toni tekee esityön ja Niko”kultaranne”Laitila lakaiseen etuyläseen ja lukemat erän päätyttä 4-2.

3.erä
Koovee tekeekin kavennus maalin heti erän alkuun ja Mäkelällä alkaa otsa ottamaan hikeä. Varsinkin kun Koovee luo paikkoja ja ainoastaan maalivahti tomukorven uskomattoman huikeat gamesaverit estävät tasoituksen. No aikansa kutakin ja lopulta Koovee joutuu pettymään Anton Roth:in siirtäessä väkevän nousun seurauksena lukemiksi 5-3 Tommi Heinämäen antaessa syöttöpisteen tähän maaliin. Loppujen lopuksi ppeliä pelataan yleisölle ja rahalle annettava vastinetta, maasta pelaamis jäähystä seuranneen alivoiman aikana Koovee tulee peliin mukaan kaventaessa lukemiksi 5-4. Onneksi Krp pallonhallinta tuottaa tulosta ja vastustaja joutuu rikkomaan jäähyn arvoisesti. Samassa ajassa KrP ottaa aikalisän ja rauhoittaa pelin. Puolentoista minuutin rauhallisen pyörittämisen jälkeen kooveen hermo pettää ja AV pelurien ylikarvauksen jälkeen pääsee Ilmari Kettunen siirtämään KrP 6-4 johtoon upean nousun jälkeen. Summerin päätettyä peli pääsee KrP juhlimaan saavutettua jatkokarsinta paikkaa.