29.08.2016

Nokian KrP:n B-junnut joutuivat matkustamaan Ouluun SM-karsintojen toiseen vaiheeseen. Samassa lohkossa pelasivat OLS, Voima sekä Ac Haki.
Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Imatran Voima. Valmentajat olivat hyvin scoutanneet vastustajan pelityylin, ja ensimmäisestä erästä lähtien KrP hallitsi peliä. Ensimmäinen erä päättyi 4-2 KrP:lle, vaikka mahdollisuudet isompaan eroon oli enemmänkin kuin lähellä. Toisessa erässä peli tasaantui KrP:n maalatessa kerran. Kolmannessae erässä annettiin hieman kaverille siimaa, ja yhtäkkiä peli olikin 5-4, kun 4 minuuttia peliä jäljellä. Tämän jälkeen alkoi kapteenin show. Ensiksi Sami painaa keskustasta KrP:n 6-4 johtoon, 30sek myöhemmin Sami karvaa pallon pois ja 2vs0 hyökkäyksessä veskaria vastaan tarjoaa takatolpille tyhjiin. Vielä viimeisellä minuutilla pallo tyhjiin Samin toimesta ja tärkeä avausvoitto KrP:lle.

Päivän toiseen otteluun Ac Hakia vastaan oli selvä tilanne, voitolla vähintään divariin, tappiolla alueelliset sarjat mahdollisia. Alku oli hieman hermostunutta, mutta toisessa erässä peli rupesi kulkemaan. Kahden erän jälkeen tilanne 4-1. Loppujen lopuksi päätösvihellyksen soidessa taululla komeilivat 8-3 voittolukemat. Hienoa tässä ottelussa oli että jokainen kentttä sai onnistumisia, väh. kaks maalia per hyökkäysvitja.

Sunnuntaina kohdattiin ennakkosuosikki OLS. Vastustajan peli oli hyvin käyty läpi pelaajien kanssa, mutta kaveri oli kova. Alussa kaveri iski kaksi laukausta peittojen ohi ja peli välittömästi 2-0. Tämän jälkeen herättiin pelaamaan ja puolustamaan tiiviisti. Tosin hyökkäyspeli oli todella arkaa, eikä päästy oikeastaan ollenkaan meidän omaa hyökkäyspeliä toteuttamaan. Toiseen erään painotettiin omaa peliä, ja se toimi. Saatiin pitkiä hyökkäyksiä ja pidettiin palloa enemmän kuin OLS. Kavennettiin myös peli 4-2, mutta tuomari oli puolta sekuntia aiemmin viheltäny jäähyn vastustajalle, tosin liian aikaisin kuin Samilla pallo koko ajan oli. Myönsi toki virheensä mutta ei se meitä auttanut. Toisen erän lopulla ja kolmannessa erässä hieman jo hyydyttiin, kaveri rankoi pakistosta hyvillä laukauksilla. Loppulukemat 9-2 kavensi ottelun toisella maalilla Elias Siira viimeisellä sekunnilla.

Näin ollen kahdella voitolla ansaittiin lohkon kakkospaikka ja pääsy valtakunnalliseen divariin! Nuorella B-jun joukkueella se on meille oikeastaan juuri oikea taso. Muut divarijoukkueet ovat FoSu, Happee, Karhut, LoSB/VSS, M-Team, NST, Panthers, PHSB, Rangers, SPV ja Vaasa.

5 pelaajaa ALL-Star tapahtumaan, jonne valitaan ikäluokan 4 parasta maalivahtia sekä 30 kenttäpelaajaa. B-junioreista joukkueeseen paikan ansaitsivat Sami Savolainen (00), Anton Roth (00), Jere Mattila (00), Teemu Viteli (01) sekä Tommi Viteli (02).