10.11.2012

Nokian KrP:n A-juniorit jatkavat kauttaan ykkösdivisioonan ylemmässä sarjassa. Joukkue eteni jatkoon, kun KrP voitti viimeisessä turnauksessaan, kotiturnauksessa, kaikki kolme peliään ja nousi viidenneltä sijalta lohkovoittoon. Alkulohkon viimeisessä turnauksessa, Raholassa, KrP voitti järjestyksessä Tampereen Ilveksen, Parkanon Pontevan ja Jyväskylän Dux:n. Turnauksen avausottelussa KrP hoiteli Ilveksen tasaisen väännön jälkeen 4-1. Seuraavaksi joukkue hoiteli PaPon 7-3 ja lopulta vielä murskasi Dux:n 13-1.

KrP:n lopullinen saldo alkulohkossa oli seitsemästä pelistä neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Aiemmin joukkue oli jo voittanut Hämeenlinnan Steelersin ja pelannut tasan Janakkalan Urbansin sekä Riihimäen TOP:n kanssa. Ainoan tappion nokialaiset kärsivät Pirkkalan Pirkoille. KrP:n tehokkaimmat pelaajat olivat Jussi Mustalahti, Johannes Jokinen ja Henri Mattila. Näistä edustusjoukkueesta A-junioreiden apuun tullut Jokinen pelasi ainoastaan viimeisen turnauksen ottelut, mutta oli silti alkusarjan pistepörssin neljäs. Muista Mustalahti oli pistepörssin toinen ja H.Mattila 15. Sadan parhaan joukkoon joukkueesta mahtuivat myös Jonny Holmqvist, Jare Koskela, Anton Aaltonen, Justus Järventaus, Santeri Mäkelä, Antti Soini, Miika Ruuskanen ja Niko Nurminen.

Seuraavassa jatkolohkossa KrP:n kanssa pelaa seitsemän muuta joukkuetta. Alkulohkossa mukana myös olleet Dux, Urbans ja TOP ovat yhä samassa lohkossa ja nyt myös länsirannkikon vastaavasta lohkosta tulleet FBC Turku, Sheriffs Kaarinasta ja Hirvensalon Heitto. Kahdeksan joukkuetta pelaavat kaksinkertaisen sarjan ja 14 ottelua per joukkue. Turnauksia järjestetään seitsemän, yksi myös Raholassa. Ensimmäinen turnaus järjestetään jo ensi viikolla, 18.11., kun Nokian KrP kohtaa Kaarinassa Urbansin ja Turun. Lohkon voittaja pääsee karsimaan paikasta ensi vuoden SM-sarjassa ja kaksi seuraavaa karsinnan karsintaan. Viime vuonna KrP oli karsimassa viimeiseen karsintaan, mutta putosi silloin Sheriffeille niukasti.