22.01.2013

Nokian KrP:n A-junioreiden kausi jatkui ylemmässä jatkosarjassa viikonloppuna, kun turnausisäntävuorossa oli FBC Dux ja pelipaikkana Vaajakoski. Turnaus oli sarjassa järjestyksessä neljäs, kun turnauksia tulee olemaan yhteensä kuusi. KrP lähti tämänkertaiseen turnaukseen sarjakolmosena. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui tuttu SC Urbans Janakkalasta. Ottelun ensimmäinen puolisko kului KrP:n hallinnassa, mutta maaleja nähtiin vain yksi avauserässä. Kuudennella minuutilla nokialaisten Niklas Pasanen pääsi luutimaan kuin taikaiskusta ottelun avausmaalin Markus Mattilan syötöstä. Toisen erän alussa SCU pääsi ylivoimalle, kun Jare Koskela sai jäähyn jatkuvasta väärästä pelitavasta. Hyvää ottelua pelannut Jan Joensivu kuitenkin torjui janakkalaisten yritykset, eikä ylivoima tuottanut tulosta. Sitten nähtiin ikävä tilanne kun SCU:n hyökkääjä ajoi päin Joensivua, joka joutui jättämään pelin kesken. Tilanteesta seuranneesta ylivoimasta Henri Mattila huitoi maalilta KrP:n toisen maalin M.Mattilan syötöstä. Pian kuitenkin SCU kavensi. Kolmannessa erässä SCU tuli tasoihin, mutta KrP meni uudestaan johtoon, kun M.Mattila laukoi terävästi itse maalin, Koskelan syötöstä. KrP lisäsi johtoa neljä minuuttia ennen loppua kun kapteeni Anton Aaltonen syötti H.Mattilan toistamiseen maalintekoon. SCU kuitenkin tuli taas kavensi ylivoimalla ja heti perään vielä tasoitti. Kaksi minuuttia ennen loppua SCU siirtyi ottelussa ensi kertaa johtoon. KrP tasoitti loppulukemiksi 5-5 kun 14 sekuntia oli pelikellossa. Maalista vastasi jälleen H.Mattila, nyt Koskelan syötöstä. Ottelun parhaimmistoa oli KrP:ltä alussa maalissa ollut Joensivu sekä kolmesti osunut H.Mattila. Myös ykköspakki pari pelasi hyvin. Justus Järventaus vakuutti ensimmäisessä pelissään ykköspakkiparissa ja pakkipari M.Mattila iski tehot 1+2.

Toisessa ottelussa KrP kohtasi voittamattoman FBC Turun, joka lähes jo varmisti sarjavoiton. Turku aloitti tutun vahvasti ja meni avauserässä 2-0 johtoon. KrP kavensi, mutta Turku osui taas kahdesti. Lopussa KrP kavensi vielä maalin päähän, kun ensimmäisiä sarjapelejä A-junioreissa pelannut Janne Rissanen osui kahdesti.

Kausi jatkuu taas helmikuun ensimmäinen viikonloppu, kun lauantaina 2.2. KrP pelaa kotiturnauksen Rahola Areenalla. Tällöin vastaa asettuu Hirvensalon Heitto sekä turkulainen Sheriffs. KrP on ennen kahta viimeistä turnausta sarjassa viidentenä, tasapisteissä sarjakolmosen ja -nelosen kanssa. Tavoite on päästä toiseksi tai kolmanneksi, eli karsimaan paikasta SM-sarjakarsintaan.