17.12.2012

A-junioreiden ykkösdivisioonan ylempi jatkosarja jatkui Janakkalassa. Seitsemän joukkueen lohkossa on nyt jokaisella kuusi peliä takana eli sarja on puolessa välissä. Viikonloppuna KrP kohtasi Janakkalassa riihimäkeläisen SC TOP:n ja FBC Duxin Jyväskylästä. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui todella tuttu vastustaja viime vuosilta, SC TOP. Joukkueet oli kohdanneet jo alkusarjassa jolloin Parkanossa pelattiin tasapeli. SC TOP vei tilastollisesti läpi ottelun. Avauserässä TOP iski neljästi, kahdesti ylivoimalla. Toisessa erässä TOP nousi jo 7-0 johtoon jolloin KrP otti enemmän hallintaa aikalisän jälkeen. Nopea kavennus tulikin Henri Mattilan maalin myötä, syöttäjänä kapteeni Anton Aaltonen. Kuitenkin TOP vain jatkoi maalitehtailuaan ja viimeisessä erässä johti jo 9-1. Ottelun viimeisen iski kuitenkin nokialaisten Niko Nurminen, syöttäjäksi merkittiin Mikke Nurminen. Ottelu oli pelillisesti hyvin tasaväkinen, viimeistely oli vain selvästi riihimäkeläisillä parempaa. Kun KrP:n laukaukset nousivat yli maalin tai jäivät maalivahdin syliin, TOP laukoi tarkasti ohi maalivahdin. Ja kun KrP:n maalivahditkaan eivät olleet parhaimmillaan, loppulukemat olivat aika rumat.

Toisessa ottelussa vastaan asettui FBC Dux, joka oli hävinnyt kaikki viisi peliään. Alkusarjassa KrP pyöritteli jyväskyläläisiä numeroin 13-1. Nyt peli oli todella pahasti sekaisin, eikä KrP ollut missään vaiheessa omalla tasollaan. Dux osui jo 40 sekunnin jälkeen, mutta KrP:n Niko Nurminen tasoitti vielä samalla minuutilla Olli Rastaan syötöstä. Rastas osui vielä itse samassa erässä Justus Järventauksen syötöstä. Toisessa erässä Dux tuli tasoihin, mutta KrP meni taas johtoon Jonny Holmqvisitin kaukolaukauksella. Syöttäjäksi maaliin Henri Mattila. Heti kolmannen erän alussa Dux tasoitti taas ja lukemat 3-3 olivat ottelun lopulliset lukemat. KrP:llä oli lopussa pari paikkaa osua vielä, mutta vastustajan maalivahti kesti.

Kuuden ottelun jälkeen KrP löytyy sarjataulukon kolmannelta sijalta. Lohkon voittaja menee suoraan karsimaan paikasta ensi vuoden SM-sarjassa, lohkon kaksi seuraavaa pääsevät karsinnan karsintaan. Kausi jatkuu ensi vuoden puolella Jyväskylässä, kun 19. tammikuuta KrP kohtaa SCU:n ja sarjakärki FBC Turun.