03.10.2012

Nokian KrP:n A-junioreiden kausi lähti käyntiin lauantaina Jyväskylässä kahdella ottelulla. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Hämeenlinnalainen Steelers, josta ei ollut etukäteen oikein mitään tietoa. Joukkue oli kohdattu kautta edeltävässä turnauksessa Tampereella, mutta siinä joukkueessa oli silloin mukana useita yli-ikäisiä. Silloin tuli tappio, nyt haussa oli voitto. KrP lähti hallitsemaan heti ottelua ja loikin useita paikkoja läpi ottelun, huonolla viimeistelyllä. KrP hukkasi muutaman läpiajon ottelun aikana, eikä saanut lainkaan ylivoima-aikaa, vaikka vastustajalle niitä tarjottiin hepposista tilanteista. Toisen erän loppupuolella KrP kuitenkin iski kun kapteeni Anton Aaltonen siirsi sivulle josta Antti Soinin oli helppo työ heittää pallo maaliin. KrP ei paikoistaan huolimatta onnistunut toista maalia iskemään, eikä Steelersistä ollut muutamista paikoistaan maalivahti Ville Lehdonmäen nollapeliä. Näin KrP nappasi vaivoin 1-0 voiton ja Lehdonmäki liittyi KrP:n maalivahtien nollakerhoon. KrP:n parhaimmistoa oli Lehdonmäen lisäksi loistavasti pelannut kolmosketju sitä johtaneen Olli Rastaan johdolla, joka ei päästänyt lainkaan maalia. Ei tosin päästänyt mikään muukaan ketju.

Toisessa ottelussa vastaan asettui ennakkoon astetta kovempi joukkue, Riihimäeltä tuleva SC Top. Top oli kohdattu edellisellä kaudella parikin kertaa, mutta siitä heidän nykyinen joukkue oli hieman muuttunut. Top olikin kuitenkin yhö kova joukkue ja sai ottelun hallinnan alussa itselleen, joka johti heidän ylivoimaansakin Ilari Jurvelinin saatua kaksiminuuttisen. Topin alun kaikki yritykset kilpistyivät nyt KrP:n maalilla aloittaneeseen Jan Joensivuun. Ensimmäisen erän puolessa välissä KrP aloitti maalinteon kun laitahyökkääjä Jussi Mustalahti onnistui yksilösuorituksen jälkeen. Loppuerästä KrP sai enemmän pelistä kiinni ja loi muutaman muunkin kelpo paikan. Toinen erä oli Topin hallintaa ja Anton Aaltonen saikin jäähyn erän alkupuolella. Tämä jäähy vielä selvitettiin, mutta sitten iski Top nopeasti kahdesti. Ensin puolustus ei ollut hereillä ja Top tasoitti maalin edestä. Vain minuutti edellisestä ja riihimäkeläiset siirtyi johtoon poikittaissyötön seurauksena. Kolmas erä alkoi KrP:n maalilla, kun Mustalahti ampui toisen maalinsa vaparista. Syötön tähän maaliin sai Jare Koskela. Tämän jälkeen huippupaikat ottelussa oli vähissä, mitä nyt Justus Järventauksen saatua jäähyn, Topilla oli vielä ylivoimaakin tarjolla jonka hukkasivat. Näin toinen ottelu päättyi tasatulokseen 2-2. KrP:n parhaimmistoa ottelussa oli erinomaisesti torjunut Joensivu sekä molemmat maalit iskenyt Mustalahti.

KrP:n A-junioreiden kausi jatkuu parin viikon päästä, kun 14.10. KrP kohtaa Parkanon loisteliaassa salibandypyhätössä Pirkkalan Pirkat ja Janakkalan Urbansin. Liput otteluihin eivät maksa mitään, eikä Nokialta lähde tällä kertaa fanibussia paikalle.