28.03.2009

Liigapaikka on ensimmäisen kerran katkolla sunnuntaina KrP:n johtaessa sarjaa Westend Indianssia vastaan 2-1 voitoin. Lauantainen voitto tuli sekavan esityksen päätteeksi, jossa oma taso heilahteli laidasta laitaan.

KrP:n telaketjukentän tärkeät kolmannen erän alun maalit Tuomas Mustakallion ja Jan Lehmussolan toimesta antoivat vaikealla hetkellä tekohengitystä joukkueelle. Lopulta Jonne Haapasalon kruunatessa iltansa hattutempulla sekä Teemu Häkkisen jäätyä takatolpalle vapaaksi vaparissa ratkaisivat ottelun siinämäärin ettei Indians päässyt enää kahta maalia lähemmäksi.

Kolmannen erän lopun erikoisuuksiin kuuluu lisäksi 58 minuutilla kentälle viuhahtanut ikäväkyllä miespuolinen Indians kannattaja. Järjestysmiehet hoitivat hommansa kuitenkin kympin arvoisesti ja poika pääsi lopulta putkan puolelle miettimään tekonsa järkevyyttä…

Viuhahduskuvat Topi Naskalin kuvaamina täältä.