22.08.2010

Sunnuntain Tampere Cup päätös ei juuri antanut liigajoukkue KrP:lle, sillä Koovee juoksutti hyvin varavaramiehisen porukan KrP:ta vastaan. Olihan nuorilla taitoa ja halua, mutta joukkueen nimilista ei ymmärrettävästi juuri KrP:n pelaajia ja valmennusta sytyttänyt. Onkin oikeastaan käsittämätöntä että liigajoukkueiden harjoitusturnauksessa, jossa peritään jopa pääsymaksu on jollain kanttia heittää tuollainen joukkue kentälle jopa ilman edustuksen valmentajia. Päätös tuntuukin todelliselta ylimielisyydeltä ja suoranaiselta kettuilulta KrP:tä kohtaan.

Ottelu nyt oli hawaijipalloilua päästä päähän, joka lopulta ratkesi kahteen KrP:n viimeisellä minuutilla tekemään maaliin, päättyen 10-9 voittoon.

Paljon on vielä tekemistä KrP:llä oman pelinsä kanssa ennen 26.9 käynnistyvää sarja-avausta. Seuraava mahdollisuus pelin petraamiseen on kuitenkin pian, sillä ensi viikonloppuna 28-29.8 pelataan Raholassa KrP:n järjestämä Raholan uuden pääkentän avajaisturnaus, jossa KrP:n lisäksi on mukana SPV, FBT Pori ja Trackers.