02.11.2013

Panu piti nollapelin KrP II:n murskajaisissa

On harmaa ja tuulinen syyspäivä. Vastustaja yksin läpi kolmella nollaa vastaan. Eräs KrP-pelaaja tehnyt emämunauksen. Sentteri tuo palloa kohti KrP-maalia. Panu on jätetty yksin. Vastustaja ajautuu palloineen aivan maalin eteen, ei saa syöttöä aikaiseksi, säheltää, mokaa, jäätyy.. Viimeisenä lukkona Panu ”Nollapelipanu” Antinmaa asettaa korean kehonsa pallon tielle. Riemu repeää! Päivästä tulee aurinkoinen. Pekan veli Panu hymyilee kuin Hiawatha (http://www.picgifs.com/disney-gifs/disney-gifs/hiawatha/disney-graphics-hiawatha-873698.gif ) ja tuulettaa riemuissaan. Nollapeliunelma meinasi haihtua vain pari minuuttia ennen päätösvihellystä. Vastustaja oli hukannut myös ne toiset pallonsa, sillä loppukättelyssä Panu ”Lääkäri tulessa” Antinmaa saa kuulla ivailua vähistä torjunnoista. Mikä moukka.

11-0! Siis 0! KrP II pelaa divaria kuin Ilves lätkää. Näillä joukkueilla on paljon yhtäläistä, muutakin kuin petopaita. (Tiesittekö että paidassamme on koreilee näätä, tuo viekas sekaravintoa syövä tavallisesti öisin metsästävä myös hunajaa mussuttava sekä hätätapauksissa myös sieniä syövä aina Turkista Länsi-Siperiaan ulottuvalla vyöhykkeellä elävä äärimmäisen jalo, elinvoimainen ja kiehtova eläin) (http://fi.wikipedia.org/wiki/N%C3%A4%C3%A4t%C3%A4 ) Maalivahdit Panu ja ”Nivea” Emil ovat hoitaneet tonttinsa erinomaisesti Kolpin ja Järvenpään tavoin. Tasonnosto viime kaudesta on ällistyttävä. Parhaiten KrP II:n peliä kuvaavat äänet: ”klap klap klap”, ”huraa” ”huraa” ”huraa” sekä ”vit***” ”fuk***” ”prk***”. Pallo liikkuu hyvin, viimeistely on tehokasta ja vastustaja kiroilee loistavan viisikkopuolustuksen puristuksissa. Ilveksen omistajasotkut ovat yhtä epäselviä kuin KrP:n nimeltämainitsemattoman valmennustiimiin kuuluvan henkilön naiskuviot. Tiimeistä löytyy ratkaisijoita tasaisella rintamalla ja jokainen janssoni on tärkeä osa lenkkiä.

Molemmilla joukkueilla on myös vielä käyttämätön kortti hihassa. Masi Marjamäki ei ole päässyt vielä irti Ilveksessä eikä Jarkko Järvinen KrP:ssä. Aiemmin syksyllä Emil ilmoitti, että joukkueeseen on tulossa kanadalaisvahvistus. Tiesin entuudestaan yhden kanadalaisen, Justin Bieberin, joten reeneissä katsoin että joo kyllä tämä uusi mies hieman kanadalaiselta näyttää. Kysyin hänen nimeään. ”Jarkko” hän vastasi. Olin hämmentynyt. Ai että kanadalainen Jarkko Kanadasta. Tämän miehen taustat ovat siis hämärät. Huhut kertovat hänen pelanneen Saksassa salibandyä. Onko hän saksalainen? Saksalainen Jarkko Saksasta. Odotamme joka tapauksessa innolla hänen debyyttiään kentillä ja risteilyllä.

Maali-iloittelun tähti oli Talkoo-Pekka neljällä maalillaan. Kolmen pisteen kerhoon pääsivät Markus Lätti tehoilla 2+1, Pertsa 0+3 ja Ossi 2+1. Meikäläiset veivät peliä täysin ja hallitsimme palloa kuin Arvi Lind uutistenlukua. Loppuun voisin herkässä tässä herkässä mielentilassa iskeä teille hyvät ystävät runonsäkeitä:

hattutempun Hietala heitti

teki maalin, syötti toisen ja illalla sitä kauneinta leikkiä daamin kanssa leikki

aamulla aurinko nousi

puhelimes viesti, lähettäjänä koutsi

olis matsi kahelttoist

daamille moimoi

ja taas kentällä verkot soi

tää on tähtipelaajan elämää

mut ei tarvii kadehtii tät kenenkää

vaik mä elän ku cheek

ja naama on hymyl koko aja ku sanoisin cheese

tää vaatii veronsa

ihmissuhde eronsa

kun keskittyy uraansa

kohti menestystä vaikka painaa

pitäs nainen ykköseks laittaa aina

ja nyt tajuan sen

unohdin olla parempi mies

mut viel maailmanmestaruutta joku päivä tuuletan kuka ties

– Late