04.05.2014

Nokian KrP:n -01 ikäluokan pojat osallistuivat Särkänniemi Cupin Kilpasarjaan kuluneena viikonloppuna. Osallistujia tuossa sarjassa oli yhteensä 15 joukkuetta ympäri suomea.
Alkusarjaan asettuivat vastaan Yrmyt Naantalista ja HirvHe Turusta. Tiedossa olisi tasaista vääntöä mikäli kuluneen kauden sarjapeleihin on luottaminen.
Lauantai aamu ja klo 8.00 Kaukajärven Spiral hallilla vataan asettui Yrmyt. Peli oli koko ajan Nollaykkösten hallussa, mutta paikkoja tuhlailtiin urakalla. Lopputulos ei meitä mairitellut, eli 2-2 päättyi peli, mutta sentään avauspisteet turnaukseen.
Toinen peli olikin sitten vasta iltapäivän puolella Kaukajärvellä ja vastaan saapui HirvHe. Taas oli alku tahmeaa, mutta maalin makuun sentään päästiin ensimmäisessä erässä kahdesti. Taukolukemat 2-1 meille. Joukkueelle teroitettiin joukkueena pelaamista ja sitä että vähintään kolmella maalilla täytyy ottelu voitta jos tahdomme olla lohkovoittajia, sillä Yrmyt oli kaatanut HirvHen keskenäisessä pelissä. No homma lähti rullaamaan ja toinen toistaan komeempia maaleja syntyi kuin liukuhihnalta. Loppulukemat 6-1 meille. Lohkovoittajan on helppo hymyillä sillä sunnuntai aamusta saadaan nukkua pidempään.

Sunnuntaina siirryttiin Raholaan ja heti oli luvassa kovaa peliä, sillä vastaan asettuisi Tapparan jääkiekkojunnuista koostuva nippu joka viimevuonna oli samaisen turnauksen hopealla. Nallipyssyt olivat saaneet maaliinsakin melkoisen tekijän, sillä Krp:n -00 joukkueen maalivahti löytyi tolppien välistä.
Tämä ei Nollaykkösiä hämännyt ja peli oli heti alusta asti hallussamme vaikka kaveri rikkoikin kuparisen ensin. Tämän jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue ja Eetu Salonen nakutteli ensin Jasse Rannanvirran sekä heti perään Mikael Hakalan passeista sellaset pommit, että katsomo räjähti käsiin. Tuosta ei lätkäjunnut enää nousseet ja loppulukemat olivat 6-2. Maalissa loisti Jesse Toropainen.

Välierä kutsui ja muutto Ylöjärvelle samalla tuohon otteluun.
Välierässä vastaan saapui M-Team Helsingistä. Peli oli tasainen ja voitettavissa, mutta kaveri hyödynsi muutamat paikkansa loistavalla prosentilla, Nollaykkösten ammuskellessa vetonsa päätyseinään. M- Team finaalin lukemin 4-2. Maalissa hyvät otteet näytti Leevi Lentolehto.

Tämän jälkeen ruokailun kautta muutto takaisin kotiluolaan Raholaan ja pronssimatsin kimppuun. Latausta peliin ei erikseen tarvinnut hakea sillä vastaan saapui länsirannikolta lisää väkeä ja nyt se olisi FBC Turku. Tuon seudun junnutaso oli jo alkusarjassa mitattu joten ei muuta kuin sama höyry päälle. Maalia syntyi maalin perään ja kaveri putosi kyydistä heti. Erätauolle 4-0 johdossa. Toiseen erään lataus jatkui ja meni jopa aavistuksen ylitsekin. Kaveri pääsi yhden tekemään harvoista paikoistaan. Meille tuomittiin vielä rangaistuslaukaus loppumetreillä ja Jasse Rannanvirta tuikkasi komean yläpesän kuin kruunuksi ottelulle. Nollaykköset voitti siis pronssia lukemin 5-1.

Nollaykkösten kausi oli siinä ja nyt alkaa try outit, lisätiedot netistä sekä kesätreenit. Iso kiitos joukkueen kannattajille sekä sponsoreille.

Pronssijoukkueessa pelasivat : Maalivahdit Leevi Lentolehto ja Jesse Toropainen. Kentällä Jussi Järventaus, Tommi Turunen, Aku Autio, Mikael Hakala, Jasse Rannanvirta, Eetu Salonen, Toni Uusilähteenmäki, Toomas Tolonen, Viljami Siren, Nikolas Salmela, Onni Matilainen, Kalle Pukuri, Viljami Halonen, Aapo Leppänen, Nicolas Kivelä, Onni Matikainen, Kalle Sassi. Joukkuetta valmensivat Jaakko Salonen, Mikko Salonen. Huollosta vastasit Jarkko Siren sekä joukkueenjohdosta Harri Matikainen