12.06.2012

Nokian KrP:n joukkue saa lisää verta ja kaksi mielenkiintoista uutta pelaajaa, kun Arto Mikkonen ja Johannes Jokinen siirtyvät tulevalle kaudelle Happeesta Nokian KrP:n riveihin.

Mikkonen tunnetaan ennenkaikkea kovaa työtä tekevänä hyökkääjänä, jota voi käyttää lähes roolissa kuin roolissa. Mikkonen on myös osoittanut olevansa hyvä rightin puolen maalintekijä vastuuta saadessaan. Kesäkuussa 26-vuotta täyttäneelle Mikkoselle on kertynyt liigassa jo 118 peliä, joissa on syntynyt tehot 33+8.

Tikkakoskelta lähtöisin oleva Jokinen on tehnyt toistaiseksi suurimmat uroteot juniorisalibandyn puolella, mutta siellä onkin todella tapahtunut. Viime kaudella Jokinen teki käsittämättömät 71 (44+27) tehopistettä 20 peliin A-junioreiden SM-sarjassa Peter Kotilaisen tutkaparina, lisäksi Jokisen meriittilistalta löytyy 2 poikien maaottelua ja vuoden takainen All-Stars valinta Pohjola Cupista. Oikeana laitahyökkääjänä pelaava Jokinen on vasta 1993-syntynyt, mutta todella taitava. KrP:llä on tarjota Jokiselle mahdollisuus todelliseen läpimurtoon hyökkäävässä roolissa esimerkiksi jopa Henri Johanssonin rinnalla. Pitkän ja hoikan Jokisen isoimmat puutteet löytyvät vielä fyysiseltä puolelta, mutta se osa-alue on helpointa korjata ja paranee varmasti iän myötä.