16.02.2012

Kaksi tappiota peräkkäin kokenut Nokian KrP taistelee vielä täysin mahdollisuuksin pudotuspelipaikasta, KrP kohtaa peräkkäisinä päivinä kotiluolassaan samasta sijasta taistelevan Josban sunnuntaina sekä sarjajumbo M-Teamin maanantaina, joka kaipaa kipeästi pisteitä välttääkseen suoran tippumisen. Molemmista peleistä on odotettavissa varmasti tiukka taistelu pisteistä, sillä KrP:n kausi on osoittanut että se voi voittaa kenetvaan, mutta vastapainona hävitäkin kenelle tahansa tässä liigassa. Vaikka pudotuspelipaikka on tällähetkellä taas täysin omissa käsissä, niin tasaisen sarjatilanteen takia myös karsintapaikkakin on vielä mahdollinen, mikäli loput runkosarjapelit menevät vihkoon, eroa sijalla 12 majailevaan NST:hen on ainoastaan 2 pistettä. Viimeisimmässä sarjapelissään KrP oli kovin hengetön Kooveen vieraana, eikä joukkue saanut oikeastaan edes maalipaikkoja rakennettua pelin tempon oltua äärimmäisen matala. Loppukauden peleihin on myös tunnepuolelle saatava joka otteluun sata prosenttia, jota kautta myös peliesitys paranee kun kaikki ovat läsnä pelissä myös henkisesti. Viime peleissä KrP:llä on ollut aivan liikaa alisuorittajia, oikeastaan vain pistelinko Henri Johanssonin ja puolustuksen juoksukoneen Janne Salosen pelintaso on säilynyt pelistä toiseen. Nyt viimeistään on tehoja löydyttävä myös ykköskentän ulkopuolelta.

Sunnuntaina kohdattavan Josban peli on kehittynyt hurjasti kauden aikana, josta osa-ansio myös kesken kauden hankitulle maalivahdille Lauri Hyytiäiselle ja sairastuvalta palanneille tärkeille pelimiehille. Kuukausi takaperin Josba kaatoi muun muassa SSV:n kotikentällään, joten näyttöjä kovasta kevätkunnosta on. Parantuneista otteista palkkiona äskettäin pelatussa Suomi-Ruotsi maaottelussa, miesten maajoukkueessa tekivät debyytit kaksi Josbalaista Tatu Eronen ja Perttu Puska.

Heti seuraavana päivänä kohdattava M-Team on ollut aikamoinen pisteautomaatti tälläkaudella, mutta kuten joka kevät on huomattu, nämä ovat aikoja jolloin yllätyksiä syntyy ja materiaaliltaan heikommat joukkueet pystyvät niistämään pinnoja suosikeilta. Joten pieneenkään löysäilyyn ja luulotautiin on turha KrP:n sortua vaikka syksyllä naputtelikin 13 maalia M-Teamin verkkoon. M-Teamin viime aikojen tehopari on ollut 88-ikäluokassa aikoinaan mainetta kerännyt Happee kasvatti Eero Puranen ja Tampereen Gunnersin kasvatti Riku Reunamäki.

Nokian KrP:n facebook sivuilla voit ilmoittautua kutsuvieraaksi sunnuntain KrP-Josba otteluun. Ilmoittautumalla peliin löytyy nimelläsi lippu lipunmyynnistä joko itsellesi tai vaikkapa kaverillesi. Tästä suoraan ilmoittautumiseen.

Nokian KrP – Josba sunnuntaina 19.2.2012 kello 17.00 Rahola Areena

Nokian KrP – M-Team maanantaina 20.2.2012 kello 18.30 Rahola Areena