20.08.2014

KrP pelasi yhteensä 6 harjoitus peliä ja niistä tuliaisina oli 1 tappio, 1 tasuri sekä 4 voittoa.

Valmistuminen on ollut määrätietoista vaikka joukkueen ympärillä on ollut paljon asioita. Pelaajia on tullut sekä myös lähtenyt. Lähtö puolella on ollut maalivahti Jere Tomukorpi joka siirtyi vanhempiin junioreihin, Aaron kotiranta, joonas järvenpää, jaakko pihlava sekä aleksi loimuvirta jotka lopettivat. Myös pitkäaikainen valmentaja pasi viitala siirtyi syrjään. Tulo puolella oli myös virtaa. Ilveksestä saapuivat maalivahdit Samu Ritala sekä h-p juhantalo. kenttääpelaajista eemeli laulajainen, jaakko järvenpää, veeti telenius, roni luojus, leevi ruuhikorpi sekä valmentaja jani heino.

Uudet pelaajat tuovat loistavasti leveyttä viimekauden ryhmään joka oli paikka paikoin kapea ratkaisu rintamalla.

joukkue koki kovia viikonlopun harjoitus otteluissa kun ilmari aatola, toni jaakkola sekä eemeli laulajainen loukkaantuivat. ainoastaan eemelin loukkaantuminen vaatii pidenmän toipumisen.

Sm-karsinnoissa vastaan tulevat viimekaudella välierässä ollut welhot. myös porin karhut pelasi sm-sarjassa. Espoon oilers kohdattiin viimekauden karsinnoissa ja ainoastaan vantaalain ac haki on tuntematon joukkue. toki sieltä tunnetaa liiga hakia valmentanut sami wigren sekä tommy kauppinen.

tulokset treenipeleistä

ilves b – krp 5-5

ropo- krp 5-6

krp99 – krp00 5-1

krp – wirmo 4-1

krp – classic 2-7

pirpi – krp 5-7