06.04.2013

Kauniissa säästä saatiin nautti kun KrP matkasi Mynämäelle pelaamaan Haastaja-sarjan loppuheipuntamaan.

Ekassa Ottelussa Vastaan saatiin joukkueelle tuntematon SBS Lieto. Lieto oli sarjassaan sijoittunut 2.ski ja näin sain Sisä-suomen lohkoykkösen KrP.

Ja heti avaus erän alusta oli selvää kumpi ottelua tulee vimään. KrP siirtyi johtoon vajaan neljän minuutin kohdalla kun Anton Roth siirsi Krp:n johtoon Joonas Järvenpään syötöstä. Tauolle mentiin 2-0 johdossa. Toisessa erässä alkoikin KrP parenmuus selvitä kun Liedon maalivahti sai poimia pallon kuudesti maalistaan. Myös loistavan kauden pelannut Oskari Mäkinen joutui poimimaan pallon kerran verkostaan.

Kolmas erä olikin pelailua ja Krp toimitti pallon vielä kahdesti maaliin ja korjasi 10-1 voiton. Edässä oli Finaali yllätys voiton ottanutta Papoa vastaan.

Ekassa erässä Krp jatkoi samasta mihin kauden aikasimmassa kohtaamisissa oli jäänyt. Paikkoja oli useamman maalin verran kunnes Jäätävä-Jesse siirsi KrP johtoon. 6.23 pääsi Papo tasoittamaan KrP omasta virheestä. Hetki tästä siirtyi KrP takaisin kuskin paikalle kun Loimuvirta siirsi Nikon uskomattoman erikoisen syötön maaliin.

Toisesta erästä nähdään Parkanossa painajaisia varsinkin KrP kapteenista Ilmari Aatolasta. Ilen puhtaa hattutempun seurauksena KrP repi eron Papoon. Teemu Viitalan antaessa näihin kaikkiin maaleihin syötön. Loppujen lopuksi toka erä KrP:een nimiin lukemin 6-1.

Viimeisen erän Krp harjasi nimiinsä 3-1 ja Kapteeni Aatola pääsi nostamaan pojan kattoon.

Loppulukemiksi kirjattiin siis 11-3