13.11.2011

Maaottelutauon jälkeinen vierasreissu Joensuuhun ei ollut tälläkertaa KrP:lle mitään ilon juhlaa. Itse ottelu oli kauden heikkotasoisin salibandyliigaottelu ja kahdesta huonosta joukkueesta KrP oli lopulta se huonompi. KrP:n esitys ottelun alusta asti oli tahdoton ja vetelä, eikä vastustajan passiivisuus ainakaan lisännyt ottelun viihdearvoa. Ainoastaan KrP:n kolmosketju Suoniemi-Reentilä-Rikala-Rissanen-Nieminen jaksoivat jollain tavalla kiinnostua ottelusta ja tekivätkin hienosti kolme maalia, tämäkään ei kuitenkaan tälläkertaa pisteisiin riittänyt.

Ensimmäinen erä jo näytti, että pelistä ei tule helppo, KrP pääsi kuitenkin jostain käsittämättömästä syystä jo 0-3 johtoon Josban käytännössä lahjoittaen kaksi maaleista. Toisessa erässä Josba alkoi saada tilanteita ja tulikin jo maalin päähän. Tämäkin kuitenkin saatiin kahdella todellisella lahjamaalilla vielä kuitattua ja erätauolle lähdettiin 2-5 johtoasemassa.

Kolmas erä jatkoi pitkälti samaa kaavaa kuin aiemmat erät, joskin Josba karvasi nyt korkealta ja se avasi peliin lisää tilanteita molempiin päihin. Mitään paniikkia ei vieläkään ollut löysästä peliotteesta huolimatta, kunnes lopulta typerä jäähy omalla ylivoimalla ja siitä seuranneesta Josban ylivoimasta tullut kavennus sekä heti aloituksesta puolestaan Josballe lahjoitettu 4-5 kavennus sytyttivät Josban peliin aivan uudella tavalla. Samalla KrP:n pelaajiin iskenyt paniikki ja voitonpakko toivat lisäksi puristuksenkin otteisiin, niin lopulta Josba iski vielä kaksi osumaa, toisen minuutti ennen loppua. Näin Josba vei ansaitusti KrP:ltä pisteet, joita päivän esityksellä ei todellakaan olisikaan ansainnut.

Tosin lopussa KrP teki vielä tasoitusmaalin ilman maalivahtia, mutta tuomarit eivät lopulta kotijoukkueen sekä kotiyleisön painostaessa hyväksyneetkään jo kertaalleen hyväksymäänsä maalia. Videolta katsottuna pallo kuitenkin ehtii ylittämään maaliviivan juuri ennen summeria, mutta tietysti tuomaritkin joutuvat päätöksen tekemään nopeasti ja kotijoukkueen eduksi tilanne ikäväkyllä usein tälläisissä epäselvissä tilanteissa tuomitaan.