14.05.2020

Kulunut kausi 2019-2020 jäänee historiaan täysin muista kuin urheilullisista seikoista. Joka tapauksessa, sisälti se arvokkaita tarinoita urheilijoiden polulla. 04-näätien riveissä se tarkoitti myöskin yhden ajanjakson päättymistä ja uuden alkamista. 

Kiinteän ja yhtenäisen ryhmän tarina johdatti valtakunnalliseen 1 divisioonaan määrätietoisen tekemisen kautta. Joukkue oli pelannut vain muutama kausi sitten vielä aluesarjoja, joista se nousi vuosi kerrallaan aina pykälää ylemmäs. vaikka tuleksellisuus on toisisijainen tekijä nuorten urheilijoiden parissa, osoitti ryhmä kilpailullisuutta ja haluukkuutta viedä sekä omaa että muiden tasoa ylemmäs. Lopullinen sijoitus koko ikäluokassa olikin 22. laskien edelle SM-sarjan ja divisioonan joukkueet.

Nuoruusvaiheen kääntyessä aikuisuuteen on valittavana jälleen erillaisia polkuja. Osan keskittyessä edelleen urheiluun, lähtevät toiset kouluttautumaan ja toiset työelämään tai muihin tarjolla oleviin mahdollisuuksiin. Joukkue toivottaa jokaiselle lämpimät tsempit uusiin haasteisiin. Muistot ja tarinat yhteisistä pelimatkoista ja hetkistä ovat sellaisia, joita on hienoa myöhemmin tarkastella ja mutustella yksin tai vanhojen pelitovereiden kanssa. Tiiviin yhteisön jäsenistä kannattaa ja kelpaa pitää kiinni!

Kiittäen,
Nokian KrP 2004 valmennus