08.12.2016

Itsenäisyyspäivän viikon ensimmäinen ottelu pelattiin maanantaina 5.12. Raholaan saapui vanha tuttu RSS Panthers. KrP lähti peliin ennakkosuosikkina, mutta Panthers on yllättänyt otteillaan monia tällä kaudella.

Ensimmäinen erä oli tasaista tekemistä molemmilta joukkueilta. KrP oli enemmän pallossa, mutta Panthers sai hyviä vastahyökkäyksiä, mutta KrP:n maalilla Viteli pelasti nokialaiset takaiskuilta. 5vs5 -peli ei oikein lähtenyt käyntiin Näädillä, keskustaan ei pasty joten jouduttiin pelaamaan paljon laidoilla. KrP:lle tosin tarjottiin kahdesti ylivoimaa, ja molemmilla kerroilla Näädät rankasivat. 2-0 tilanteesta erätauolle, maalintekijöinä Mattila ja Rötsä.

Toisen erän alkuun Panthers kaventaa pelin, mutta jälleen ylivoiman tullessa, tai oikeestaan välittömästi sen loppumisen jälkeen KrP osuu jälleen, ja tämän jälkeen KrP:n peli selvästi vapautui ja tilanteita alkoi tulla kuin liukuhihnalta. Toisen erän päättyessä tilanne 7-1, maalintekijöinä Rötsä, Aatola, Siira, Roth ja Savolainen.

Kolmas erä jatkui siitä, mihin toinen erä loppui. Reilu minuutti pelattu ja peli jo 9-1. Loppu manikin jo tasaisimmissa merkeissä, kun nokialaisia alkoi jo vähän se kuuluisa Kotilaisen lanseeraama börsdei kiinnostamaan. Lopputulos 11-3 Näädille. Maalintekijät viimeisessä erässä Tynkkynen, Savolainen x2 ja Roth.

KrP nousi voitollaan 1.divisioonaan kolmanneksi. Edelleen tasainen sarja on top8 osalta, ja täten jokainen piste on tärkeä. Kuitenkin keväällä pelejään jatkaa vain 6 joukkuetta. KrP:n seuraava peli on jälleen Raholassa kun lauantaina klo 12:30, vastaan asettuu Jyväskylän Happee.