13.05.2012


Mikko Kohonen Cup 2012
Nokian KrP B-juniorit – Poika kotiin!

Joukkue on kevään aikana osallistunut ahkerasti turnauksiin saadakseen mahdollisimman paljon erilaisia otteluita. Takana on TFT-turnauksen hopea, Särkänniemen Salibandy Cupin 5. sija ja nyt äitienpäiväviikonloppuna 12.–13.5. Seinäjoella pelattu arvostettu Mikko Kohonen Cup.

Nousujohteisen kauden päätteeksi, kevään viimeisessä turnauksessa ja kaikkien äitien kunniaksi, pojat pokkasivat Seinäjoelta KULTAA kukistaen finaalissa turnauksen järjestäneen seuran SPV B-joukkueen! Varsinainen peliaika päättyi tasatulokseen 4 – 4 ja ratkaisu syntyi vasta jännittävän rankkarikisan jälkeen nokialaisten eduksi.

Joukkueessa pelasivat: Hannes Heikkilä (mv), Juuso Kuusinen, Jere Vehmaro, Samuli Nihti, Markus Mattila (A), Janne Rissanen, Topi Ruokostenpohja, Kalle Välimäki, Elmo Mittilä (C), Joni Riihelä, Santeri Nihti, Joonas Viberg, Elmo Luoto, Jesse Saarinen (A), Niklas Pasanen, Miika Nieminen, Jussi Kolehmainen, Tuomo Murtonen (mv) ja Aleksi Peltonen.

Turnauksessa piuhoja pitelivät: valmentajat Timo Vehmaro ja Pasi Rissanen, huolto Marita Kolehmainen, valmennuksen tuki Olli Välimäki ja joukkueenjohtaja Jari Viberg.

Onnittelut äideille ja muille mukana olleille loistavasta kannustuksesta, kiitokset valmennus- ja huoltoryhmälle sekä erityisesti pelaajille hyvistä pelihermoista finaaliottelun loppuun asti.

Nyt on myös aika kiittää kuluneesta vuodesta teitä kaikkia Nokian KrP B-junioreita tukeneita tahoja; yhteistyökumppaneita, yrityksiä, yksityisiä ja kaikkia pelaajien vanhempia. Katseet siirretään tulevaan kauteen ja kesäharjoitukset alkavat tuota pikaa.

Harjoitusohjelmat lähetetään joukkueelle tuttuun tapaan sähköpostitse ja ne ilmestyvät joukkueen sivulla https://nokian-krp.com/joukkueet/b-pojat/?kuukausi=10&vuosi=2011

Tapaamisiin!