23.11.2016

KrP:n B-poikien matka jatkui viime viikonloppuna Helsingissä M-Teamia vastaan. ”Tiimi” ennakkoon oli kokonaisuutena tuiki tuntematon. Lähtökohdat peliin olivat tasaiset kun molemmat joukkueet olivat napanneet alkukauden 7 pelistä viisi voittoa.

Peli alkoi vauhdikkaasti, Roth vei minuutin kohdalla näädät johtoon, mutta M-Team kavensi heti perään. Peli oli tasaista koko erän, mutta M-teamilla oli selkeästi paremmat paikat tehdä lisäosumia useempaan otteeseen, onnistuen toisen kerran. KrP ei saanut keskikaistaa avattua, jouduttiin pyörimään laidoilla eikä saatu laadukkaita maalintekopaikkoja. Ainoastaan 3 laukausta maalia kohti, vastustajalla 9. Erätauolle siis M-Teamin johdossa 2-1.

Toisen erän alkuun saatiin heti ylivoima, mutta kuinkas kävikään. Alivoimalla kaveri rokottaa… Toisen erän alkuun huomattavasti vauhdikkaampaa peliä, molemmat pyrkivät suoraviivaisiin hyökkäyksiin. Roth kaventaa muutama minuutti tämän jälkeen hyvän haaston jälkeen. Kaveri rankasee heti seuraavassa vaihdossa. Tynkkynen kuitenkin tuo KrP:n jälleen maalinpäähän. Näätien takaa-ajo palkitaan kun Mattila laukoo pelin tasoihin erän puolessa välissä. Heti perään joudutaan kuitenkin alivoimalle, josta kaveri johtoon. Rötsä tuo ylivoimalla näätälauman tasoihin, mutta erän loppuun M-team iskee vielä kahdesti mennen 7-5 johdossa erätauolle. Toisessa erässä KrP sai paljon enemmän laukauksia maalia kohti (14), mutta edelleen parhaalla maalintekosektorilla ainoastaan 3 laukausyritystä… Valmennuksen ohjeet olivat selvät: ”äijää ja palloa maalille, yksinkertaista!”

Kolmas erä alkoi näätien kannalta loistavasti. Rötsä nostaa avausvaihdossa maalin edestä pallon verkkoon ja sama kenttä iskee seuraavassa heidän vaihdossaan, nyt Paldaniuksen vuoro samalta paikalta. Liekö kuunneltu valmennuksen ohjeet. M-Team aikalisä, kavennus kahteen, johon Näädät vastaavat peluutuksensa. Tiimin ykkösviisikko pidettävä kurissa. Molemmissa päissä seuraavaan viisi minuuttiseen useita paikkoja, mutta veskarit ovat tehneet tiiliseinän tolppien väliin. Pelimiehen kymppi käynnissä, valmennus näkee palon duunarikolmosen silmistä, kentälle ja Aatola painaa KrP:n johtoon! M-Team saa kuitenkin tasoitettua, kun tasapaino ei pysynyt hyökkäyksessä ja vastustaja 4vs2 vastariin… Erän lopussa Tomukorpi pelastaa kolmeen otteeseen Näädät ja jatkoille mennään!

Jatkoajalla molemmat pyrkivät pelaamaan pallolla pitkiä hyökkäyksiä, ja niiden kautta tiimi sekä näädät saivatkin 2-3 hyvää paikkaa, mutta molemmissa päissä kassarit pelastaa. Näin ollen pisteet tasajakoon.

Näätä saa olla tyytyväinen pisteeseen sillä liian paljon itse jouduttiin tekemään hommia yhden maalin tekemiseksi, kun taas vastustajalle annettiin maalit todella helposti. Perus puolustuksen täyttö sekä keskustan puolustus miesvartioinnilla epäonnistui useasti. Tomukorpi maalilla ylivoimainen pelin MVP.