09.11.2014

Nokian KrP kohtasi lauantai-illan vierasottelussaan hallitsevan Suomen mestarin Happeen. Kotijoukkue karkasi kuuden maalin karkumatkalle, ennen kuin Näätien takaa-ajo käynnistyi. Happeen kuudennen maalin jälkeen osui enää vierasjoukkue, mutta neljä maalia eivät riittäneet pisteisiin.

Edellisessä pelissään Classicia vastaan Näädät esiintyivät pirteästi ensimmäiset 30 minuuttia, mutta hyytyivät pelin loppua kohden. Happeeta vastaan käsikirjoitus kääntyi päälaelleen, sillä ajassa 13:27 Happee oli karannut jo 3 – 0 johtoon. Ensimmäinen erä myös päättyi näissä lukemissa. Toinen erä meni samoin lukemin kotijoukkueelle, ja viimeiselle 20 –minuuttiselle Näätälaumalle jäi liikaa kirittävää.

Kolmatta erää ei ehditty pelata kuin minuutti, kun Tommi Merto sivalsi Näätien avausmaalin. Ajassa 43:43 KrP teki toisen maalinsa, ja Happee turvautui aikalisään. Näätien rynnistys ei kuitenkaan pysähtynyt, vaan kaksi ja puoli minuuttia edellisestä vieraiden kolmas maali oli nähnyt päivänvalon. Seuraavaan 13 minuuttiin kumpikaan joukkue ei saanut aikaiseksi lisäosumia, joten Näätien viimeisen minuutin 6 – 4 kavennus tuli liian myöhään.

KrP oli tehnyt otteluun muutamia ketjumuutoksia; Johannes Jokinen oli siirretty ykkösketjun keskeltä Ossi Ojalan ja Tommi Merton ketjun vasempaan laitaan. Ykkösen keskelle istutettiin Joni Henttonen ja hänen paikan ykkösen alakerrassa otti Rene Andersson. Sekä ykkös- että kakkosketju osuivat molemmat kahdesti. Hallitsevan mestarin materiaalin leveydestä kertoo se, että kaikki kolme ketjua onnistuivat maalinteossa kahdesti. Näädistä kahden pisteen miehiä olivat Antti Naskali ja Tommi Merto, molemmat tehoin 1+1.

Näätien pelit jatkuvat 13.11. reissupelillä. Tuolloin vastaan asettuu sarjanousija SalBa.